Опитайте с Питърбро

Барселона може да има сериозни проблеми на "Сан Мамес"

Динко Гоцев
Динко Гоцев 10:45 ч., 28 Окт 2017
0
1269

Динко Гоцев с три предложения за събота.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Питърбро - Шросбъри 1 за 2.30

Гостите са лидер в Лига 1 на Англия и не са победени дотук - нещо доста странно за равностойно първенство като това от третия етаж на футбола в страната. Домакините са с огромни амбиции, но влязоха в лоша серия, пратила ги на десето място. Но Питърбро е на 2 т. от зоната на плейофите, а и фен на този отбор е Майк Тайсън...

Шегата настрана. Време е Шросбъри да бъде победен, тук е точното място: Последните 8 мача между двата отбора са завършили с 6 победи на Питърбро и две ремита.

Атлетик - Барселона 1Х за 2.80

Каталуня обяви независимост, а политическите новини засягат пряко и Барса. Не стига, че отборът няма заместник на Неймар след травмата на Дембеле, ами и всичкият този хаос около референдума и ситуацията в провинцията. Баските това и чакат, на "Сан Мамес" никога не са посрещали Барса с хляб и сол, а сега ще се възползват от момента. Атлетик успя да бие този съперник на свой терен три пъти за последните 4 години, но само веднъж бе за първенство. И все пак - мъчни 90 минути за лидера.

Цюрих - Базел над 2,5 гола за 1.75

Огромно дерби, което често излиза извън рамките на нормалното по трибуните и улиците извън стадиона, а на терена е малък фронт за военни действия.

Домакините са трети, гостите - втори, на точка разлика и с малко изоставане от лидера Йънг Бойс. През септември се срещнаха в Базел и шампионите победиха с 1:0, но линията от 2,5 гола бе прескочена в 9 поредни срещи преди тази...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията