Севиля чака Реал без домакинска загуба

От 10 мача „бръсналите“ не са губили, могат да подарят титлата на Барселона

Sportinglife
Sportinglife 17:45 ч., 01 Май 2015
0
543
Getty Images

Севиля очаква Реал (Мадрид) в голямото дерби на кръга в Примера. Носителят на Лига Европа е единственият тим в първенството, който още не е допускал загуба на свой терен. Дори Барселона повече с 2:0 на „Рамон Санчес Писхуан“, но Севиля успя да стигне до 2:2. Сега каталунците очакват помощ – дори реми срещу Реал може да означава титла за „Камп Ноу“ предвид програмата до края.

От десет мача Севиля няма поражение. 10 пъти през сезона не е допускал гол у дома. Реал е в серия от шест двубоя без загуба и от 9 без реми. Нито веднъж „кралете“ не се правили Х на чужд терен.

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия уикенд

Еспаньол – Барселона 2 и под 2,5 (0:2)

Кордоба – Атлетик 2 и под 2,5 (0:1)

Атлетико – Елче 1 и над 2,5 (3:0)

Хетафе – Леванте под 2,5 (0:1)

Реал Сосиедад – Виляреал Х и под 2,5 (0:0)

Малага – Депортиво под 2,5 (1:1)

Алмерия – Ейбар под 2,5 (2:0)

Севиля – Райо Валекано 1 (2:0)

Селта – Реал 2 (2:4)

Валенсия – Гранада 1 и над 2,5 (4:0)

Прогноза – Х и над 2,5

Мачът е в събота от 21 ч по F+HD

Реал Сосиедад – Леванте

Домакините са печелили мач от шест кръга. Реал Сосиедад не е от атрактивните тимове – само осем пъти е вкарвал два или повече голове. Но от 7 кръга няма домакинска загуба. Само в пет мача Реал Сосиедад е запазвал вратата си суха у дома. Леванте няма победа на чужд терен от 9 опита. Само шест пъти малкият тим от Валенсия не е допускал гол.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в петък от 21,45 ч

Кордоба – Барселона

За последно лидерът загуби преди десет кръга – 0:1 у дома от Малага. За последно поражение на чужд терен Барса е виждал преди 8 визити. 20 пъти през сезона каталунците не са пускали гол, от тях 11 пъти са при гостувания. Кордоба не е вкарвал гол от четири кръга, а от 16 няма победа. От седем мача малкият тим няма домакинско равенство. Само веднъж на свой терен Кордоба е вкарвал два или повече гола.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч по F+HD

Атлетико – Атлетик

Шампионите не са губили от 11 кръга. Последното им домакинско поражение бе преди 9 мача. Девет пъти Атлетико не е пускал гол у дома. От пет опита Атлетик не е правил реми на чужд терен.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по F+

Депортиво – Виляреал

Домакините чакат победа вече 12 кръга. В последните пет домакинства нямат успех. Виляреал също изпадна в черна серия и чака първа победа от 8 кръга. „Жълтата подводница“ не е печелила от 9 опита като гост, но от 5 гостувания няма поражение.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 23 ч по F+

Еспаньол – Райо Валекано

От 16 мача Райо Валекано не е правил реми като гост, а в последния кръг с Валенсия завърши 1:1 – първи Х от 32 мача насам. На свой терен Еспаньол само веднъж е допуснал два или повече гола. А Райо има само девет мача със „суха мрежа“.

Прогноза -1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 13 ч

Хетафе – Гранада

Хетафе няма победа от четири кръга, а Гранада – от осем. Само четири пъти малкият мадридски отбор е допускал у дома два или повече гола. Гранада не е правил реми на чужд терен от шест опита. В 13 от 17 гостувания отборът е получавал два или повече гола.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 18 ч

Валенсия – Ейбар

Валенсия не е губил у дома от 10 мача. А от шест въобще не е получавал и гол. Само веднъж Валенсия е пускал две или повече попадения у дома. Ейбар е без победа от четири кръга и без реми от шест. От осем гостувания тимът не е побеждавал.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч по F+

Малага – Елче

Домакините победиха Барселона като гост, но сега от седем кръга са без успех. Но у дома се представят стабилно – от пет мача не са допускали загуба. Елче не е правил реми от пет кръга. Само три пъти при гостувания не е получавал гол.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 22 ч по F+

Алмерия – Селта

От седем мача Алмерия няма реми, а Селта – от четири. Само осем пъти домакините не са получавали гол през сезона, а гостите – десет. Алмерия е вкарал девет пъти два или повече гола, а Селта – осем.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в понеделник от 21,45 ч

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията