Голяма победа на Сити

Две прогнози от Sportinglife.bg

Sportinglife
Sportinglife 08:35 ч., 21 Окт 2017
0
1132

Манчестър сити - Бърнли - 1 с аз. хк -2,5 1,75

Залогът е "гражданите" да победят с повече от два гола разлика. Бърнли няма загуба далеч от дома до момента. Това е впечатляващо, взимайки под внимание, че отборът си тръгна с точка от "Анфилд" и "Уембли" и с три пункта от "Стамфорд Бридж" и "Гудисън парк". Солидна тенденция, която ще намери своя край на "Етихад", където играе машината за убийства на Пеп Гуардиола. Каталунецът създаде чудовище.

Манчестър сити спечели последните си три домакинства във Висшата лига с по 5 гола разлика - 7:2 срещу Стоук сити, 5:0 над Кристъл палас и 5:0 срещу Ливърпул. На нас ни трябват 3 гола, което е смехотворно за стандартите на Агуеро и компания. Един от основните аргументи за солидна победа на "гражданите" е тяхната убийствена игра в първите и последните минути на всеки мач. Те започват доминантно срещите, отбелязвайки в началото - това ще съсипе плана на Бърнли, който ще излезе за 0:0.

Хъдърсфийлд - Манчестър Юнайтед - няма г/г 1,50

Другият градски колос гостува на непретенциозния "Джон Смитс Стейдиъм". Възпитаниците на Жозе Моуриньо са само на 2 точки от върха, но футбола им не може да се сравнява с този на Сити. Идеологията на треньорите е коренно различна - в тази на Моу не влиза допускане на голове. "Червените дяволи" вадиха топката от мрежата си само в един мач през сезона (Висша лига) - при гостуването на Стоук (2:2). От своя страна, домакините отбелязаха само веднъж в последните си седем мача. Вероятността да го сторят срещу гранда, който е повече от солиден в отбрана е малко вероятна.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията