Право в целта с Жаклин Михайлов: Няма, няма, ама пак има

Прогнозите за вторник, 4 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:30 ч., 04 Окт 2016
0
285

Какъв понеделник, само две минути не стигнаха за да позеленее схемата изцяло. При това с куци мачове, но както винаги съм писал, колкото по-малко, толкова по-добре. Човек се концентрира, мобилизира и успехите идват.

Ясно какъв ден е вторник след като в следващата седмица във фокуса са мачове на националните отбори. И каква изненада, както няма възможности, така се оказва, че такива има и то в изобилие.

Моментът е подходящ да обърна внимание на световното първенство при момичетата до 17 години. Мачовете се излъчват по Евроспорт и стават за гледане. Вчера Канада изненада Германия силно. Първенството е в Йордания и мачовете започват сравнително рано.

От 16 часа САЩ – Гана ще завърши с една торба голове във вратата на африканките. Доста голове могат да се очакват от Бразилия и Северна Корея. Япония срещу Парагвай- втори изразен хендикапен мач, естествено в полза на азиатките.

Почти на същото място отиваме в ОАЕ. И тук ранни мачове от 16 часа. Турнирът е за една от многобройните купи на някой шейх- Арабиангълфкъп. Без съмнение най-слабия отбор в турнира Хата приема Щарджа и нещата видимо бият към 2 за 1,60. Като екстремален вариант бих предложил първо полувреме 2.

Вахда – Емирейтс силно бие към хендикапно победа на домакините. Емирейтс са добри на свой терен и трагични на чужд. И от 19 часа е мач, който печели целите овации за деня – Насър – Шабаб, два сериозни клуба в ОАЕ и затова гол/гол на 1,60. Всичките мачове ще се появят в ЕФБЕТ и затова следете за актуалните коефициенти.

По същото време в 16,30 часа следя мачовете от Индийската Суперлига. Този турнир е в третото си издание и се провежда по уникални правила. Нещо като копие на НФЛ, но качеството на футбола е трагично. Успяха да заведат няколко световни звезди в първите две издания, сега всички се дърпат, независимо от баснословните суми.

Първенството е пълно с анонимни бразилци. Гоа, който днес гостува на Норт Уест Юнайтед е воден от легендата Зико и е в почти бразилски състав.

Само правилото, че 5 местни трябва да са на терена спира Зико да направи малката Бразилия. Гоа е по стойностния отбор, редовно бие Норт Уест и смятам, че ще го направи и днес за 2,90 в ЕФБЕТ.

Още два мача от регионален характер. В Белгия Антверп срещу Сент Жилоа гол/гол на 1,70 в ЕФБЕТ. И в Чехия Сигма Оломоуц – Мас Таборско сигурно 1 на 1,45 в ЕФБЕТ. Много пъти търсих златото на Лимерик. Днес играят срещу Атлоун – най-слабия отбор в лигата.

Може да не им се играе, но все ми се струва, че и на ходом ще забият поне 4-5 гола. Така, че хендикапа и линията си заслужават.
Всичко полско непреодолимо ме влече. Имам солидна информация за двата единствени мача днес. Във второто ниво Сандечя срещу Чойнице с донесението, че домакините са повалени от вирус и ще са с осакатен състав.

Класическа подготовка за измама, но няма как да я пропусна – 2 на 2,50 и подсигуряване на 1,85 ДНБ в ЕФБЕТ. Другият мач при юношите Нептун – Корона 2 на 1,40 в ЕФБЕТ и търсене на голови линии. От Полша обаче пристигна и силна волейболна прогноза – Чярни Радом – Ченстохова оригиналния вариант е + 15,5 в графата на гостите за 1,80 в ЕФБЕТ, подобрената от мен версия е над 138,5 точки в мача за 2,00 в ЕФБЕТ.

Това не е всичко, днес се предлага доста интересен клубен баскетбол. Лукойл например среща румънския Орадея в решителен мач за влизане в новата Шампионска лига. Орадея не са хич леко препятствие, може да стане изненада.

Но фокусът ми е в Адриатическата лига. МЗТ Скопие, които традиционно са червения фенер на класирането срещат славния Партизан и знаците са: 1,75 за 1 в ЕФБЕТ и 2,10 за 2 в ЕФБЕТ. Първо, това означава, че мачът е равностоен, второ най-вероятно ще победят македонците.

И един очакван разгром на Цибона – Морнар -9,5 за домакините на 1,80 в ЕФБЕТ. Най-доброто съм го оставили за накрая ФМП –Мега Лекс над 167,5 за 1,80 в ЕФБЕТ и всяка четвърт над 40 точки наживо.

Каквато и да се случи, моята задача я свърших. А тя се чете между редовете, никакво доверие към английските дърводелци.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията