Право в целта с Жаклин Михайлов: Захладня

Прогнозите за понеделник, 10 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:30 ч., 10 Окт 2016
0
278
Lap.bg

Захладня... но не и по футболните стадиони.Там винаги има какво да те топли , дори един българо-френски спомен с над 20 годишна давност... Това е привилегия само за футболни фенове,защото футболът е игра на всички времена,без значение от сезона.

И така да започнем да се подгряваме с очакваното и... неочакваното.Няма да тръбя за успешните прогнози,нито да съжалявам за неудачите,минало – заминало.

Време е за нови предизвикателства,а те винаги са по-интересни и далеч по- емоционални.

Стартираме с групата на ощавените български лъвове.

Днес гостуваме може би на максимално удобен противник за нов срам – Швеция. Прогноза под 2,5 гола на 1,85 в ЕФБЕТ. 7 от последните 8 двубоя на „жълто-сините“ са ъндър. Швеция ще контролира събитията на терена, но в последните си 5 домакинства се е разписвала само 6 пъти, при това 3 в контролата срещу Уелс.

А и с Яне Андерсон начело забелязваме, че скандинавците се превръщат основно в дефанзивно мислещ и играещ тим. Нашите момчета също ще се стремят да запазят възможно най-дълго резултата 0:0.

Малко непатриотично, но знак 1 комбинирано с под 2,5 гола на 2,95 в ЕФБЕТ изглежда доста примамливо.

Спектакълът на деня е в Амстердам, където Холандия приема Франция. Прогноза гол/гол на 1,85 в ЕФБЕТ. 11 от най-скорошните 12 срещи на „лалетата“ са гол/гол. Тимът разполага с класни футболисти в предни позиции, но дори Казахстан и Беларус успяха да се разпишат срещу тях. Франция видяхме, че е отбор, който може да бележи, при това доста голове.

Но след като ние се разписахме в тяхната врата е малко вероятно „лалетата“ да не успеят. Това е и изборът ми на деня,шарен като октомврийски ден.

Третата среща от нашата група е Беларус – Люксембург, а тук под 2,5 гола на 1,90 в ЕФБЕТ е отлична възможност.

Хлеб и компания не са от най-атакуващите отбори, но пък са значително солидни в отбрана, особено в домакинствата си. Те запазиха суха мрежа в 4 от последните си 5 мача на „Борисов Арена“, а и гостите не са отбор, който може да ги затрудни особено. 4 двубоя са изиграни, в които Беларус е приемал скромния си противник, а всичките от тях са ъндър. И тук вариантът 1 комбинирано с под 2,5 гола изглежда солидна опция на 2,60 в ЕФБЕТ.

В група B голяма част от мачовете изглеждат предрешени още преди началото на срещите. Знаците за победи на Швейцария и Португалия са прекалено ниски, затова ще търсим други варианти. Андора – Швейцария под 3,5 гола на 2,45 в ЕФБЕТ. Домакините загубиха 34 поредни срещи у дома, а в 27 от тях не успяха да се разпишат. Трудно ще им бъде да вкарат и днес на кръстоносците. Но пък представянето им в отбрана е и малко по-добро в домакинствата – само 8 от тези 34 мача са били над 3,5 гола. А и Швейцария едва ли ще се хвърли да унищожи съперника си. Това е чудесна възможност за Владимир Петкович да изпробва нещо различно.

В другата среща от групата Фарьорски о-ви – Португалия над 3,5 за 2,30 в ЕФБЕТ. Роналдо се възстанови и отново води гостите в предни позиции, което е гаранция за голове. А знаем, че той обича да се разписва срещу по-скромни съперници. Фарьорите са една от изненадите, като тимът има цели 4 точки от първите си 2 двубоя.

Момчетата на Ларс Олсен имат значително подобрение в предни позиции, а при гостуването си на Латвия създадоха изключително много на брой чисти положения. За кеф може да пробвате и гол/гол на 2,75 в ЕФБЕТ.

В група Н Босна и Херцеговина – Кипър 1 с аз. хендикап – 1,5 на 1,75 в ЕФБЕТ. Дзеко и компания имат за какво да се реваншират на феновете след унизителната загуба от Белгия. В мача, игран в Брюксел, босненци имаха доста положения за гол, но не успяха дори да се разпишат. Време е днес да се отпушат. Кипър стартира кампанията с 2 поредни загуби и голова разлика 0:5. Положението им няма да стане по-добре след тазвечершния двубой.

Естония – Гърция 2 на 1,86 в ЕФБЕТ. При това определено гостите могат да спечелят на нула за 2,45 в ЕФБЕТ.

Нашите съседи са в добра форма в последно време, а Естония определено не е. Домакините имат що годе добър домакински рекорд, но класата на противниковия отбор трябва да се вземе под внимание. Все пак 4 поредни успеха, включително и срещу Холандия като гост са доста сериозна основа за нова победа.

Завършваме с един двубой, в който е много трудно да намерим подходяща опция, защото е ясно, че Белгия очевидно ще накаже Гибралтар с много.

Ромелу Лукаку изглежда в страхотна форма напоследък и затова залогът той да отбележи 2 или повече гола изглежда страхотен вариант на 1,90 в ЕФБЕТ. Разбира се, всичко това е само и единствено ако нападателят на Евертън е сред титулярите, защото се очаква Роберто Мартинес да завърти малко състава, с оглед на класата на съперника.

Толкова за този дъждовен ден,който няма как да не ни накара да очакваме да ни върви по вода.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията