Първа победа за Стоук

Любомир Изов посяга из дълбините на английския футбол

Любомир Изов
Любомир Изов 19:10 ч., 22 Авг 2016
0
620
GETTY IMAGES

Любомир Изов се потапя в любимите си дебри на футбола в Англия за прогнозите си тази седмица.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Стивънидж – Стоук Сити 2 (азиатски хендикап -1.0) за 1.95

Марк Хюз приема доста сериозно този турнир, като миналата кампания "грънчарите" отпаднаха на полуфинал след дузпи на „Анфилд“ срещу Ливърпул. Допълваме, че по-рано в състезанието бе елиминиран и Челси. Стоук не е записал победа от началото на сезона, така че това е доста удобен момент.

Стивънидж е доста колеблив от началото на сезона, а и загуби младата си надежда Сторът, който премина в Бирмингам. При предложения от мен хендикап гостите трябва да спечелят с 2 или повече гола. Ако победят само с 1 гол, залога ни се връща.

Уулвърхямптън – Кеймбридж Юн 1 с хендикап за 2.50

Тук победителят може да бъде само един. Вълците стартираха много добре първенството и не са допуснали загуба. През уикенда бе победен Бирмингам в местното дерби и сега футболистите на Валтер Дзенга ще са изпълнени с увереност. Нови попълнения продължават да пристигат на „Молиню“, така че скоро отборът ще има и широка скамейка.

Гостите са последни в Лига 2, без победа, със само 2 отбелязани гола и допускащи във всяка една среща. Те отстраниха Шефилд Уензди в миналия кръг на турнира, но това няма да се повтори.

Бонус прогнози:

Лутън – Лийдс 1 за 3.30

Скънторп – Бристол Сити 1 за 3.30

Две изненади, като според мен поне една от тях ще стане. Лутън отстрани Астън Вила в миналия кръг при това с лекота 3:1. Шапкарите са един от най-добрите отбори в Лига 2, а треньорът им Нейтън Джоунс ще избере силен състав за този сблъсък. Това не се отнася обаче за леко „заспалия“ гигант Лийдс.

Гари Монк ще даде почивка на част от основните си състезатели след изненадващата победа над Шефилд Уензди през уикенда. Пълният „Кенилуърт Роуд“ също ще бъде бонус за домакините.

Скънторп направи страхотен старт на сезона в Лига 1 и е с 10 точки от 4 срещи. Бристол Сити са фаворити в тази среща, но добрата форма на домакините е предпоставка за потенциална шокираща победа. В първия кръг на турнира се видя, че отбори от по-долните нива на футбола могат да отстраняват тимове от Чемпиъншип, а Скънторп е един от най-добрите отбори извън второто ниво на английския футбол.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията