Двата отбора ще вкарат в Берлин

Любомир Изов с три прогнози за Рекордьорите

Любомир Изов
Любомир Изов 10:45 ч., 28 Юли 2016
0
260
GETTY IMAGES

Любомир Изов е избрал една контрола и два мача от Лига Европа.

Той е един от експертите на рекордьорите.

Борусия Дортмунд – Манчестър Сити 1 за 2.80

Борусия са по-напред в своята подготовка, това е тяхната пета контрола, докато за Сити е едва втора. Преди няколко дни немците разбиха Юнайтед и се видя, че етапът на подготовка играе изключително важна роля. За гражданите срещата пропускат Де Бройне и Агуеро.

Пеп Гуардиола постоянно извършваше ротации в проверката с Байерн, сега няма да е по-различно. Това дава добър шанс на Дортмунд да постигне поредната си престижна победа.

Херта – Брьондби гол/гол за 2.10

Херта е фаворит в този сблъсък, но сезонът в Германия е далеч от своето начало, докато Брьондби изигра няколко мача и в първенството, и турнира Лига Европа. В датския шампионат "жълто-сините" са с 2 победи от 2 мача и 6 отбелязани гола. Със сигурност имат добри шансове да се разпишат в това гостуване в Берлин.

През 2009 г. двата отбора играха в същия този турнир, като и двата мача завършиха гол/гол.

Османлъспор – Номме Калю гол/гол за 3.25

Безспорен фаворит е Османлъспор. Не е изключено да се стигне и до разгромна победа, макар аз да се съмнявам в това. В едно съм сигурен – естонците могат да отбележат гол във вратата на турския отбор. Така, както направиха и в двата двубоя срещу Макаби Хайфа, а дори и го отстраниха.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията