Класически екипи за новия сезон в Англия

Грандовете са далеч зад Борнемут, Уест Бромич и Съндърланд

Sportinglife
Sportinglife 11:50 ч., 25 Юли 2016
0
1630

Преди първата топка да е изритана, преди първия гол, ревът на трибуните и лятното слънце, огряло тревата на стадионите в Англия... Преди сезонът да започне и адреналинът да се повиши рязко, е времето на екипите - новите фланелки за следващите 12 месеца на всеки клуб.

Това е вълнуващо, съгласете се - понякога разликата с миналогодишния екип е съвсем трудно забележима - някоя ресна около яката или на ръкава, нова позиция на емблемата...

Но феновете забелязват всичко. Онлайн продажбите са в разгара си, всеки трябва да е с новата фланелка за първия мач.

Кои са най-добрите дизайнерски решения за новия сезон във Висшата лига? Ето отговорът на феновете на Острова в анкета на FourFourtwo:

1. Борнемут (титулярен екип, на снимката)

Убийствено изпълнение - червено-черното райе е направо внушително, а стилната черна якичка и златната ивица в краищата направо отнасят конкуренцията. Adidas е отговорен за тази класика.

2. Тотнъм (гостуващ екип)

Тъмносиньото на границата на черното е прекрасен вариант. С жълтите му петънца - име на спонсора, както и елементите на ръкавите и по врата, това е новият любим екип на феновете и вече води пред този за домакинските мачове по продажби.

3. Уест Бромич (за гостуване)

Комбинацията на тъмносиньо и светлосиньо в елегантни малки райета е направо убийствена. В такава фланелка очаквате да се появи някой супергерой, а не футболист от тима на Тони Пюлис.

4. Съндърланд (домакински)

Изчистено червено-бяло райе, дизайн като от старите ленти, а и добавени златни детайли, които не дразнят, а допринасят за фантастичния рейтинг на фланелката и търсенето на запалянковците.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията