Бандите на Ню Йорк ще се вдигнат

Любомир Изов гледа и към Швеция

Любомир Изов
Любомир Изов 11:55 ч., 08 Юли 2016
0
321

Любомир Изов с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Ню Йорк Ред Бул – Портланд 1 за 1.70

Силен домакин срещу слаб гост – Ред Бул е с 5 поредни победи пред своите фенове, отбелязал е 13 гола и е допуснал само 2.

След загубата в дербито срещу Сити отборът ще се реваншира в този двубой. Брадли Райт-Филипс и Грела са постоянни голмайстори за тима, и ако намерите къде да заложите да отбележат гол в срещата, задължително може да го пробвате. Портланд в 9 гостувания не е записал победа, а и титулярният вратар Адам Кваресей е контузен.

Тимбърс е гостувал 3 пъти на „Ред Бул Арина“ и в два от тези сблъсъци преклони глава. Моментът е идеален за Ню Йорк да прекъсне серията си от 3 мача без победа.

Бран Берген – Волеренга – домакинът да спечели на нула за 3.30 (събота 19:00ч.)

Футболистите на Ларс Арне Нилсен са непобедени на своя стадион в Берген, като записаха 5 поредни победи, при това без да допуснат гол. Защитата е с основна роля за доброто представяне дотук, допуснати са само 11 гола в 14 срещи.

Волеренга са в зоната на изпадащите, а треньорът Рекдал е пред уволнение. Това е най-слабият гост в дивизията – в 7 срещи има 5 загуби и 2 равни, в които са отбелязани едва 5 гола. За тези, които не обичат излишните рискове – чиста 1-ца на 2.00 коефициент, а за по-смелите Бран да спечели на нула за 3.30.

Права колонка :

Хекен – Хамарби над 2,5 гола за 1.60

Хелзинборг – Елфсборг над 2,5 гола за 1,62 

Подновява се шведската Алсвенскан лига, от което трябва да се възползваме. Едно от най-резултатните първенства, особено ако се следят внимателно отборите.

За мен два от най-хубавите мачове в този уикенд и предлагам да се играят на права колонка – Хекен –Хамарби и Хелзинборг – Елфсборг над 2,5 гола. Малко статистика :

Хекен като домакин – 7 мача , 6 пъти над 2,5 гола, средно по 3.9 гола на мач.

Хамарби като гост – 6 двубоя, 5 от тях са преминали линията, която предлагам, средно по 3,8 гола на мач.

Хелзинборг като домакин – 6 мача, 5 пъти над 2,5 гола, средно по 3,3 гола на мач.

Елфсборг като гост – 7 мача, в 5 от тях над 2,5 гола, средно по 2,7 гола на мач.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията