Голови спектакли в Австралия

Жаклин Михайлов напуска Европа за прогнозите си

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 11:50 ч., 08 Юли 2016
0
361

Жаклин Михайлов предлага три прогнози за Рекордьорите.

Той е топ експертът на екипа.

Балката - Субиако двата отбора да отбележат 1,65

Мач от първенството на Западна Австралия - Висша лига. Балката е наш любим отбор за прогнози и познаваемостта е 100 процента.

В събота сутринта те играят срещу абсолютния аутсайдер в лигата Субиако. Домакините са по-добрият отбор и исторически печелят мачовете с много голове.

Субиако обаче са напълно способни да отбележат гол на чужд терен, което си е традиция в ниските дивизии на Австралия. Още по-привлекателният залог е Балката 1 и над 4,5 гола за 3,00 в мача. В този случай натежава пропускливоста на Балката, които допускат редовно гол във всеки свой мач.

Кокбърн - Ингълууд двата отбора да отбележат 1,50

Втори мач от същата лига. Водачите Ингълууд са оценени като пълни фаворити с 1,45 и това е прекалено резонен знак. Кокбърн обаче в последно време са корави - пет мача без загуба у дома. И забележете 8 поредни мача с гол-гол на свой терен.

Коефициентът не е кой знае какво, но изглежда непоклатим. Добра възможност да се провери правилото за домакински гол.

Бонус прогноза

Йондалуп- Стърлинг Лайънс над 4,5 за 3,20

Най-резултатният отбор в първенството на Западна Австралия Висша лига е Стърлинг Лайънс. Често в техните мачове падат по 6,7, че и 8 гола. Не се получава всеки път, но винаги си заслужава пробата, дори и на по-високи нива от над 4,5 гола.

Стърлинг Лайънс е бил замесен в мачове с резултати 2-5 или 2-6. Защо да не се получи и този път?

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията