Дани Алвеш: Всички ме критикуват, но имам огромни топки

"Преди славата бях по-щастлив", признава футболистът.

Sportinglife
Sportinglife 11:25 ч., 15 Март 2016
0
3474
GETTY IMAGES

"Хората мислят, че съм луд, че говоря глупости. Но това не е така. Премислям нещата и когато дойдат последствията, съм готов да ги посрещна, след което продължавам напред."

"Не е като да не ми пука. Опитвам се да се подобря, въпреки че не ми вярват, но аз го правя. Използвам критиките именно за тази цел. Какъв щях да съм, ако не ме критикуваха? Ако хората само ме хвалеха, това щеше да ме направи по-слаб. Смея се на някои от нещата, но ги взимам под внимание. Можеш да си мислиш, че критиката е безсмислена, но идва момент, когато усещаш, че има нещо и това те кара да се замислиш."

"Това, което е сигурно, е, че аз няма да си променя философията. Ако живеете живота си заради това, което другите казват, това престава да бъде вашият живот. Аз се радвам на живота си, а нещото, което ценя най-много е, че не съм наранил никого. Знам, че хората могат да се чувстват обидени понякога, но аз не се опитвам да нараня никого. Това никога не е било моето намерение. Няма никаква злоба у мен."

"И когато казвам на медиите, че бълват глупости, е защото съсипват футбола, но после се уточнявам, защото има и добри хора в професията и не е честно да се правят обобщения. Не мога да спра хора, които мислят, че съм тъпак и въздухар, да продължат да го мислят, но казвам някои неща, за да ги накарам да проумеят какво се случва около тях."

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията