20 безумни диети на професионални спортисти

Диетата на тези професионални атлети не прилича на която и да е друга

Sportinglife
Sportinglife 07:55 ч., 26 Яну 2016
0
1564
Subway

Бейб Рут

Бейзболните умения на Великия Бамбино не са единственият му досег със славата. Рут редовно е консумирал закуска, съдържаща половин дузина яйца, портърхаус стек и картофи, и всичко това поглъщано с около литър бърбън и джинжър ейл.

Той също така е имал слабост към хотдоговете - и ги е харесвал дотолкова, че след като погълнал над дузина, се наложило да бъде откаран в болница за лечение на чревен абсцес.

Карън Бътлър

“Пристрастен съм към Mountain Dew,” беше казал някога Бътлър, и наистина няма по-добър начин да бъде резюмирана безумната диета на този ветеран от NBA.

В най-тежките си моменти, Бътлър е консумирал по 2 литра от газираната напитка със захар дневно. Сега той все още се наслаждава на тази напитка от време на време, но се опитва да ограничава приема й. “Мога да се отърва от стреса, мога да се отърва от всякакви различни неща,” казва Бътлър. “Не мога обаче да се лиша от Mountain Dew.”

Чад Джонсън

Ако искате да тренирате как да омаловажавате, можете да започнете с фразата “Чад ‘Очосинко’ Джонсън обича McDonald’s.”

Този играч от NFL има реална обсесия по продуктите на прочутата фастфуд верига. Толкова реална всъщност, че преди няколко години дори беше решил да работи в McDonald’s. Той се храни изцяло и само с McDonald’s, и някога бе отговорил на въпроси за тест за наркотични вещества и допинг с думите: "единствените неща, за които мога да дам позитивен резултат на теста, са Red Bull и McDonald’s".

Дейвид Картър

Бранителят от NFL Дейвид Картър David не е по-различен като тегло от всеки друг професионален играч в американския футбол.

Това, което отличава този над 130-килограмов атлет от другите, е че той поддържа фигурата си - включително мускулите! - поддържайки строг веган начин на живот. Веган диетата не е непременно нещо безумно, но фактът, че Картър може да спазва такава, докато играе в NFL, е достоен за възхищение. Обяснявайки историята си на сайта си The 300 Pound Vegan, той казва, че промяната от животински храни е спасила неговия живот и “безбройните животи на безгласни и беззащитни животни навсякъде.”

Дуейн “Скалата” Джонсън

Ако сте запознати с най-добрия приятел на бодибилдърите - кухненската теглилка, то бързият преглед на режима на Скалата ще ви остави без думи. В тази версия на диетата му Джонсън, някогашна звезда в колежанския футбол и после професионален кечист, консумира над килограм треска, и това е без да споменаваме другите му гигантски източници на протеин и безкраен запас от здравословни въглехидрати.

Редовната диета на Скалата е от ядки. Как обаче изглеждат дните, в които той не спазва режима? Още по-безумно.

Източник: The Daily Meal

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията