Време е Лудогорец да избухне

Нова загуба може да доведе до още една треньорска смяна – този път на Неделчо Матушев

Sportinglife
Sportinglife 08:50 ч., 20 Авг 2015
0
776

Крайно време е Лудогорец да се събуди от летаргията, с която започна сезонът. И вторият мач на новия треньор Едуард Ераносян ще е срещу по-лесен съперник.

При гостуването срещу последния Пирин се очаква скъпата селекция на Разград най-накрая да направи голеада. В предния кръг много неочаквано Лудогорец едва победи Локомотив (Пд) у дома с 1:0.

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Левски – Монтана – 1 (2:0)

Литекс – Пирин – 1 (1:0)

Ботев – Славия – под 2,5 (0:1)

Лудогорец – Локомотив (Пд) – 1 (1:0)

Берое – Черно море – под 2,5 (1:1)

Още едно поражение на Пирин пък може да доведе до поредната треньорска рокада в „А” група. Столът на Неделчо Матушев се клати здраво.

Той спечели точка само в първия кръг с 1:1 у дома срещу Черно море. Оттогава се наредиха само загуби. Досега в „А” група треньорските смени са на Красимир Балъков в Литекс и Петър Пенчев в Ботев.

Прогноза – 2 и над 2,5
Мачът е в петък от 20 ч по Диема спорт 2

Черно море – Монтана

Варненци изковаха точка с 1:1 срещу Берое в предния кръг, а сензационният новак Монтана падна с 0:2 от Левски, въпреки че удари три греди.

Отборът на Никола Спасов е явен фаворит в дуела с четата на Ферарио Спасов. Освен това Черно море разбуни страстите сред феновете си с последното домакинство – 0:1 от Левски.

Но последва спечелване на суперкупата срещу Лудогорец и запалянковците отново са щастливи. Монтана успя да направи ремита с Лудогорец и Берое от началото на сезона, но като гост падна от Литекс и Левски.

Прогноза – 1 и под 2,5
Мачът е в събота от 17,30 ч по Диема

Берое – Ботев

Дербито за Тракия не изглежда да е равностойно, въпреки че и двата отбора не се представят убедително. В миналия кръг Берое направи 1:1 у дома с Черно море и запалянковци поискаха обяснение от треньора Петър Хубчев.

Защитникът от Пеневата чета започна да се обяснява пред агитката на висок глас. Ботев пък загуби на свой терен от Славия с 0:1 и продължи да редува силни със слаби мачове.

Прогноза – 1 и над 2,5
Мачът е в събота от 20 ч по Диема спорт

Славия – Литекс

Двата съперника влизат в мача след победи с по 1:0. „Белите” успяха да вземат своето като гост на Ботев, а изненадващо трудно „оранжевите” се справиха на свой терен с Пирин.

Откакто Лауренциу Регекампф пое Литекс, отборът не играе атрактивно като при Любко Петрович. Румънецът обаче още няма загуба.

В същото време в Славия изглеждат много доволни от работата на своя наставник Иван Колев. У дома „белите” паднаха само от Черно море – 0:1.

Прогноза – 2 и под 2,5
Мачът е в неделя от 17,30 ч по Диема спорт 2

Локомотив (Пд) – Левски

Левски тръгва за трета поредна победа и втора на чужд терен. След сравнително слабия старт на сезона отборът на Стойчо Стоев започна да набира скорост.

Младите футболисти в отбора трупат самочувствие, а Божидар Краев се превръща в лидер. От друга страна Локомотив ще се бори за оцеляване през сезона, а напоследък играе доста успешно срещу „сините”.

Опитните Мартин Камбуров, Александър Тунчев и Кирил Котев могат да помогнат „смърфовете” да не бъдат боксова круша.

Прогноза – Х и под 2,5
Мачът е в неделя от 20 ч по Диема спорт 2

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията