Интер посреща шампиона след седем мача без загуба

Ювентус може да си позволи Х

Sportinglife
Sportinglife 10:40 ч., 16 Май 2015
0
226
Getty Images

Ювентус живее в своята приказка, след като отстрани Реал (Мадрид) и се класира за финала на Шампионската лига. За „Старата госпожа” местната Серия А е само една дребна подробност, която трябва да се доиграе.

Пред Юве предстои едно от традиционно тежките гостувания – срещу Интер. „Нерадзурите” са далеч от славните си времена, но точно в момента са в серия от седем мача без загуба. Юве със сигурност ще даде почивка на звезди и затова ремито изглежда приемлив резултат и за двата съперника. Освен това шампионът не е правил Х на чужд терен от четири опита. А Интер не е падал на „Сан Сиро” от пет.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по Ринг

Сампдория – Лацио

Лацио се бори със зъби и нокти да влезе в Шампионската лига. Последните два мача „орлите” спечелиха с 3:0 и 2:0 срещу Сампдория.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Киево – Верона Х (2:2)

Чезена – Сасуоло над 2,5 (2:3)

Емполи – Фиорентина 2 и над 2,5 (2:3)

Парма – Наполи над 2,5 (2:2)

 

Последният успех на тима от Генуа над съперника е от 29 август 2010 година – 2:0. Лацио загуби в предишния кръг у дома от Интер с 1:2, а преди това неочаквано допусна реми с Аталанта. Победата е крайно наложителна за тима.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 21,45 ч по Ринг

Сасуоло – Милан

Милан се събуди от серия с три поредни загуби с домакинско 2:1 над Рома. Грандът обаче продължава с тъжния сезон, в който претърпя загуба именно и от Сасуоло.

Сега Милан не е правил реми от четири кръга. Сасуоло често допуска голове – и у дома, и като гост. А Милан за цял сезон само три пъти си е тръгнал със „суха мрежа” от гостуване.

Прогноза – Х и над 2,5

Мачът е в неделя от 13,30 ч по Би Ти Ви Екшън

Аталанта – Дженоа

Домакините на практика се спасиха от изпадане след успеха над Палермо миналата неделя с 3:2 като гост. Отборът е непобеден от шест кръга и това помогна да не трепери.

Дженоа не е правил реми от 7 мача, а също и от четири гостувания. Гостите доиграват сезона.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Каляри – Палермо

Дербито между Сардиния и Сицилия е важно за домакините, които са в зоната на изпадащите. Каляри не може да налучка състав и е много вероятно да изгори от Серия А.

В 20 от 35-те досегашни мача тимът допусна два или повече гола. Само веднъж запази вратата си суха като домакин. Палермо не е празнувал успех от двата гола на Ивайло Чочев и серия стигна до четири кръга. Отборът е в средата на таблицата и нехае за оставащите двубои.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Би Ти Ви Екшън

Верона – Емполи

Мач между съперници от долната половина на таблицата, но заплахата от изпадане няма. Верона не е печелил мач от три кръга, А в последните 11 мача Емполи има само три успеха. И тук ремито изглежда най-логично.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Торино – Киево

Киево влезе в серия и от шест мача не познава загубата. Торино е един от атрактивните отбори, които вкарват и допускат много голове. Това е поредният мач от кръга, в който се играе само за чест и слава. Битка за Европа няма, за оцеляване – също.

Торино загуби последните си два мача, а от последните шест има само една победа. А Киево падна за последно на 4 април – 0:1 от Сасуоло. Последваха два успеха и четири ремита.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Ринг

Рома – Удинезе

И двата отбора не са правили реми от четири кръга. Но целите им са различни. Рома се бори за място в Шампионската лига, а Удинезе доиграва сезона.

„Вълците” загубиха в миналия кръг от Милан с 1:2 и заостриха битката в подножието на върха. Преди това Рома имаше две поредни победи. В последните си 23 мача Удинезе има само четири победи.

Прогноза -1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 21,45 ч по Ринг

Фиорентина – Парма

Фиорентина се прости с мечтата за Лига Европа, но целта на „виолетовите” е да се завърнат в турнира. Парма изпадна от Серия А и доиграва сезона.

Фиорентина не е правил реми от 7 кръга и от пет домакинства. Само веднъж през сезона Парма е напускал гостуване без допуснат гол.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в понеделник от 20 ч

Наполи – Чезена

Домакините отпаднаха сензационно от Лига Европа, но имат шанс да се преборят за място в Шампионската лига. Затова и мачът срещу борещия се за спасение Чезена е в графата задължителни. От осем двубоя Наполи не е падал като домакин. А Чезена не е печелил от 10 кръга. Един път през сезона гостите са напускали чужд терен без допуснат гол.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в понеделник от 22 ч по Ринг

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията