Левски атакува Лудогорец и БФС

Иво Тонев: Помагат на силните на деня, футболът ни не е само националния отбор

Sportinglife
Sportinglife 21:30 ч., 29 Март 2015
0
201

Левски в лицето на силния човек в ръководството Иво Тонев, се възмути от лобито на Лудогорец в БФС. Директорът на „Герена” говори в интервю пред Tv+ за ситуацията в Левски, за начина на работа в Лудогорец, както и за Стойчо Младенов – треньора на ЦСКА.

Ето избрано от изказването на Тонев:

„Лудогорец е постигнал нещо, и то за кратък период – каза Тонев. – Грандоманското им отношение понякога дразни. Кирил Домусчиев е агресивен и амбициозен човек, познаваме се, но не бих казал, че сме приятели. В един момент му се изкриви представата за това какво е първенство и футбол, а това няма да го доведе до нищо добро.

И слепите виждат подкрепата за този клуб, просто всеки иска да е със силните на деня...

Левски успя да намали лицензионните задължения от 1,7 милиона лева до 800 000 и правим всичко възможно да покрием в срок останалото. Кампанията „Левски е твой” обикаля цяла България и се работи много активно. Много ще е неприятно Левски да остане без лиценз...

БФС трябва да разбере, че футболът ни не е само националният отбор. Това бих препоръчал на президента на футболния съюз. Това е само функция на случващото се в клубовете и първенството.

Най-голямата грешка в българския футбол бе създаването на акционерни дружества през 90-те години. Затова стигнахме дотук. Ето – Тодор Батков не може да си позволи да отделя такива пари, каквито е давал преди. В ЦСКА ситуацията е същата.

Треньорите у нас? Има един, когото уважавам много – работи в ЦСКА... (визира Стойчо Младенов). Но той не спира да говори глупости. Като треньорска работа го уважавам и адмирирам работата му, но извън нея – не.”

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията