Eдна изненада в 1-ви кръг на волейболните плейофи

Изненадата дойде от Монтана

Sportinglife
Sportinglife 07:55 ч., 13 Март 2015
0
67
Lap.bg

Само една изненада имаше в първите срещи от четвъртфиналните плейофи в мъжкото волейболно първенство. Двубоите стартираха снощи, а фаворитите Марек, Добруджа и ЦСКА взеха своето и се нуждаят от само по един успех, за да си осигурят участие на полуфинал.

Изненадата дойде от Монтана където местният тим, завършил на второ място в редовния сезон, отстъпи на Арда (Кърджали) с 0:3. Най-резултатен за Арда бе Спас Байрев с 19 точки. За домакините от Монтана Минчо Минчев завърши с 18 точки.

В София ЦСКА спечели дербито в тази фаза срещу Нефтохимик с 3:1. Най-полезен за ЦСКА стана Пламен Шекерджиев с 22 точки. За тима на Нефтохимик Петър Христов реализира 26 точки.

В Добрич местният Добруджа се наложи с 3:0 над Левски Бол. Най-резултатен за домакините бе бившият играч на „сините” Симеон Александров с 14 точки. За Левски Велизар Чернокожев се отчете с 12 точки

С победа започна четвъртфиналите и шампиона Марек. Дупничани се наложиха с 3:1 над Пирин (Разлог) след 19 точки на Михаел Манджуков. За Пирин с 22 точки завърши Йордан Желязков.

Вторите срещи от четвъртфиналите са в събота и неделя.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията