Право в целта с Жаклин Михайлов: Финландска водка за отскок

Прогнозите за петък, 14 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 08:00 ч., 14 Окт 2016
0
321

Дългото изгнание свърши, в петък сме отново на ринга. Разбирам всички, които си взеха почивка по време на мачовете на националните отбори. Сега сме като в България след празници, екскурзиантите се завръщат и пътищата са задръстени. Но около 20 часа всички ще са по местата си.

Вече имаме цели четири мача в кафявия сектор- шестте първенства, които се слагат над азбуката – Англия, Испания, Германия, Италия, Холандия и Франция.

Запознатите познават много добре този факт. Два трудни мача във Франция. От 20 часа Тулуза – Монако след дълъг и щателен преглед съм избрал под 2,5 гола за 1,70 в ЕФБЕТ. Ница – Лион двоен шанс на 1,55 в ЕФБЕТ.

В Германия Борусия Дортмунд - Херта, голям мач за гледане, съмнителен за играене. Но ще е по интересно пред екрана с очакване поне за 3 гола, над 2,5 за 1,55 в ЕФБЕТ.

В Испания обаче съм с голямо очакване, миналата година Лас Палмас бе спасен в края на сезона и с трите точки срещу Еспаньол. Мачът завърши 4-0, а по стар български обичай се очаква връщанка – 2 на 3,80 в ЕФБЕТ. Това естествено е конспиративна теория, а в повечето случаи подобни съновидения се разпръскват на пух и прах. По-важната причина е, че Лас Палмас е фаворизиран, а това е предпоставка за бум-бум.

В Хърватска играят Славен Белупо и Динамо Загреб при дебюта на Ивайло Петев. Запознат съм отлично с неговите виждания и съм убеден, че вече му е осигурен летящ старт.

Проблемът е, че знака е разкрачен между 1,40 в ЕФБЕТ за права двойка и 2,30 за хендикап. А по средата е застанал азиатския +1 за 1,80 в ЕФБЕТ. Как я обичам само тази линия! Прогнозата е подкрепена от хърватския сектор.

Днес имаме юбилей, Лиферинг за 20 пъти участва в рубриката. Малко са отборите, които могат да се похвалят с подобна чест. И знаете ли защо – петъчната програма. Лиферинг играе винаги в петък и затова е особено привилегирован. Малко, но от сърце гол/гол на 1,55 в ЕФБЕТ , за протокола мачът ФАК Виена – Лиферинг.

Съспенсът наближава, любимите ми поляци. Най-добрите типстъри в света. Цялото внимание днес е отишло към Погон – Легия и съществува твърда увереност, че гостите ще вземат този мач за 2,00 ЕФБЕТ.

Вчера от любопитство се запознат с така наречените теоретични трудове за залагане. Скучно и клиширано е обяснено значението на статистиката. Е, за този мач статистиката няма никакво отправно значение. Просто се доверявам на класата, която е проверена в десетки битки.

Петък е ден, в който българския футбол може да се роди до моето благоволение. Два мача днес с очертаващи се победи на фаворитите, което не е като да откриеш двигателя с вътрешно горене. 1,40 във Варна и 1,36 в Благоевград.

В първия случай Верея са огромно разочарование и главно техният треньор. Вече хапват тройки и четворки под и над път. Дали Гонзо ще ги набара по бели гащи и дали самия Гонзо не е в същато позиция?

Все пак Черно море изглеждат доста по-солидно. А личното ми предпочитание за мача е над 2,5 гола на 2,10 в ЕФБЕТ. През този сезон тенденцията на ниската резултатност в България се пречупи именно заради неграмотни отбори като Верея. А в Благоевград също се доверявам на тенденцията – гол/гол за 2,45 в ЕФБЕТ.

Ето го и акцентът за днес. Финландия, последни кръгове от шампионата. Люта битка в челото между три съперника. И забележете какво първенство, водачът засега ХИК има 1,8 точки средно на мач. Трудно ще откриете първенство в което шампионът да е паднал под спечелени средно 2 точки на мач.

Но Вейкауслигата е първа в това отношение.

ХИК срещу Мариехамн решаваше шампионата, но допреди 5-6 кръга. Сега в играта е и шампионът СИК. Все пак в дербито всичко върви към 1 на 1,70 в ЕФБЕТ. Естествено СИК – Лахти е 1 на 1,25 в ЕФБЕТ, твърдо като скала. Още една скала ПК Вантаа – Вааса 2 на 1,30 в ЕФБЕТ.

И малко варовик – Интер – Кеми 1 на 1,45 в ЕФБЕТ. Мачовете са от 18,30 чака, а дербито за мен е най-вълнуващото зрелище за деня.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията