10 неща, които чакаме да се случат във Висшата лига

Пеп ще завърши над Жозе, Жиру ще вкара 20 гола, а Стоунс ще започне да играе като защитник

Sportinglife
Sportinglife 12:10 ч., 16 Авг 2016
0
1695
Lap.bg

Мхитарян да е трансферният удар на лятото

Оставен на скамейката в Борнемут, арменецът сигурно се е чудил дали не е сбъркал с трансфера си. Но истината е, че Моуриньо подбира хората според мачовете и съперниците. Срещу Борнемут не му трябваше темпо, а солидност и контрол. Мхитарян ще дава динамика и скорост, ще сменя ритъма... Ще бъде основен играч.

Пеп да завърши над Жозе

Това е историята на лятото, нали? Моуриньо срещу Гуардиола отново, но този път във Висшата лига.

Познават се от 20 години, от времето на Жозе в Барса като помощник-треньор. Сега задачата им е еднаква - да направят отборите си шампион с огромни ресурси. Но все пак Пеп наследява готов отбор и ще пипа само стила му, а Моуриньо има много повече работа.

Някой играч да tweet-не наживо след гол

Ами защо не? След като Франческо Тоти си направи селфи зад вратата при попадение в дербито, какво пречи примерно на Златан да напише в twitter: "Страшен гол, а?", докато невъзмутимо си се прибира към центъра след попадение. Той така или иначе дава вид, сякаш за него мачовете са детска игра.

Джон Стоунс да се сети, че е защитник

Страхотен футболист, техничен и изящен в действията си. Но понякога не е лошо и да защитава вратата от съперниковите нападатели. Според разбиранията на Гуардиола, Стоунс трябва да е еднакво добър и в отбраната, и в изнасянето на топката. За 50% от изискванията сме сигурни...

Еди Хау да си купи нов часовник

Виж, Еди - нищо лично. Харесва ни как си изградил Борнемут, отборът ти е готин и със стил. Направихте страшен първи сезон, сигурно и тази година ще сте ок и няма да се борите за спасение. Но с този iwatch на ръката, и то с анцуга на отбора... Дай малко ъпгрейд, нека има прогрес. Купи си един лъскав Rolex, сложи една риза и нека го правим като във Висшата лига, а?

Единственото ти извинение, че това нещо на ръката ти е подарък от майка ти...

Пол Погба да поиграе малко футбол

Цяло лято филмът за Погба се въртя в социалните мрежи. Twitter, Snapchat и Instagram направо преливаха от неговите изяви, но е време да видим вече защо е най-скъпият футболист в историята.

Сваляй обеците и пръстените, Пол. Обличай тренировъчния екип и се хващай на работа.

Източник: FourFourTwo

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията