Срамен спорт – епизод 45

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 11:50 ч., 05 Окт 2015
0
2309
GETTY IMAGES

И като наплюнчи онази ми ти клавиатура Ицата Стоичков и като се разписа в оня ми ти „Туитър-Митър”. Слова се леят, жив Шекспир:

hristo8oficial: Искам да благодаря за великолепната организация на консулството ни в Америка .намери се такъв нехрани маико да ме критекува по точен да бъда една мърша които неспря да млящи и вуни цяла вечер .него допуснах до мен със правото си

Ето тези думи чакахме 50 години да ги видим черно на бяло, за да разберем, че Стоичков все пак е грамотен и познава буквите. Малко трябва да пипне граматиката и след още 50 години, това главни букви, препинателни знаци, пълни членове и други измишльотини, ще ги бележи, както някога с левачката. С боц, вътрешен и външен фалц.

НЕХРАНИ МАИКО ... Не тъжи, че стана Ицата писател!

След това литературно интро, „Срамен Спорт” започва леко театрално. Две херувимчета долитат от някъде. Всяко от тях държи по една футболна обувка. На обувките е извезано името на Богиня Наша Есмер Омерова, пленила вече и законно татуираното сърце на Благо Джизъса.

Бившият национал реши да копира модата на много световни футболни звезди и сложи името на любимата и на футболните си обувки.

Подозирам, че голямата фенка на Благо, Света Николета Непорочна Лозанова, също тайно се е опитала да изпише с дребен шрифт имената на своите любови. Но на седмия чифт високи ботуши се е отказала, поради липса на място.

Като заговорихме за любов, да отскочим в меката (и твърдата) на любовните сериали ... Турция.

Бившата турска тенисистка Ипек Сеноглу се върна към старата си любов – тениса. Сеноглу сложи край на професионалната си кариера през 2012 г., но явно не успя да издържи дълго без корта и ракетата. Любопитното обаче е, че 36-годишната туркиня започна да тренира отново, бременна в 9-ия месец.

Мисля, че най-после намерихме съперник на Наш Клет Гришо, който макар и трудно да успее да победи. Бременна туркиня в деветия месец си е свирепа опция с ракета за тенис в ръка.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията