Прощалното писмо на Ди Мария: Футболът не е математика

Аржентинецът благодари на всички в Юнайтед

Sportinglife
Sportinglife 08:50 ч., 07 Авг 2015
0
535
GETTY IMAGES

Анхел Ди Мария разпространи отворено писмо, адресирано до "семейството на Манчестър Юнайтед", след като финализира трансфера си на стойност 44 млн. паунда във френския Пари Сен Жермен.

Аржентинският национал, който дойде в състава на "червените дяволи" миналото лято за 60 млн., твърди, че е дал най-доброто от себе си в единствения си сезон в Юнайтед, но е бил смутен от събития, които за били извън неговия контрол.

Вероятно футболистът има предвид неприятната случка от февруари, когато крадци се опитаха да влязат в дома му и семейството му бе принудено да заживее в хотел и да наеме охрана.

27-годишният футболист благодари на шефовете и мениджмънта на английския гранд.

"Пиша това писмо, за да благодаря на всички членове на семейството на Юнайтед за невероятната подкрепа по време на годината, която прекарах в клуба.

Мога да ви гарантирам, че опитах да дам най-доброто от себе си, но футболът не е като математиката и много неща остават извън нашия контрол. Съжалявам, че не се получи, каквото беше желанието ми, защото Юнайтед е невероятно голям клуб.

Искам да изкажа специални благодарности на директорите и хората, които управляват мениджмънта, както на всички от персонала и колегите ми за помощта. Също така и на феновете, които ми вярваха, и показаха своето уважение и любов", пише Ди Мария.

Той бе представен официално като играч на Пари Сен Жермен, след като премина медицинските прегледи в Доха.

Аржентинецът ще носи фланелката с №11 при парижани и ще се присъедини към сериозното ядро южноамериканци в тима, което включва Давид Луис, Лукас Моура, Хавиер Пасторе, Маркиньос, Максуел, Лавеци, Кавани и Тиаго Силва.

"Щастлив съм, защото знам, че детето и жена ми ще са добре в Париж. Не беше само мое решението да напусна", каза Ди Мария.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията