25-те най-горещи имена на трансферния пазар

Погба, Стърлинг и Рамос са най-апетитните на пазара

Динко Гоцев
Динко Гоцев 11:15 ч., 11 Юли 2015
0
9072
Getty Images

Цяло лято ще четем за сделки, интерес, оферти и трансферни саги. Това е най-любопитният период без футбол през годината,в който едно име на футболист се споменава поне за 3-4 клуба, а накрая може и дори да няма сделка.

Ето ги 25-те имена, които са спрягани най-често за смяна на клуба в големите европейски лиги.

Пол Погба, Ювентус

Възраст 22 години, позиция полузащитник

Потенциална цена – 80 милиона евро

Най-желаният играч на лятото, след като Манчестър Юнайтед направи грешката да го изпусне без пари преди 2 години. Сити и Барселона водят битка за Погба, като засега пречка са огромните изисквания на играча за заплата.

Рахийм Стърлинг, Ливърпул

20 години, нападател, потенциална цена – 55-60 милиона евро

Очертава се да е сагата на лятото, като Ливърпул няма да отстъпи от исканията си. Манчестър Сити е единственият клуб, който може да плати над 50 милиона за крилото, но не стане ли трансфер, Стърлинг го чака дълъг сезон в клуба, където никой не може да го понася след поведението му в последните месеци.

Кевин де Брюине, Волфсбург

24 години, полузащитник, потенциална цена 55 милиона евро

И отново - Сити е фаворит. Но как си представяте трансферно лято с дадени към 200 милиона за Погба, Де Брюин и Стърлинг. Поне един от тримата ще отпадне от списъка с целите. Белгиецът е страхотно попадение, головете и асистенциите му миналия сезон сумираха 35.

Серхио Рамос, Реал

29 години, защитник, потенциална цена 50 милиона лири

Никой в Мадрид не е мислил, че може да дойде момент за раздяла с Рамос. Но – така бе и с Раул, а и с Касияс... Все пак трансферът няма да е лесен и със сигурност Манчестър Юнайтед ще трябва да му даде рекордна за бранител заплата, за да го вземе.

Давид де Хеа, Манчестър Юнайтед

24 години, вратар, потенциална цена 40 милиона евро

Трансферът в Реал се приближава като ледник към „Титаник”. Почти не се вижда вариант Юнайтед да го задържи.

Николас Отаменди, Валенсия

27 години, защитник, потенциална цена 40 милиона евро

Юнайтед е замесен и тук, като планът на Ван Гаал е да сложи Отаменди до Маркос Рохо в една нова, аржентинска защитна линия. Титуляр на Копа Америка, леко хазартен, но когато е концентриран е истински звяр.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията