25 пълни с емоции детски сърца в Стара Загора

Деца от "Кампус Барселона" изживяха емоции с велики фигури като Стоичков, Бербатов и останалите

Sportinglife
Sportinglife 11:45 ч., 26 Сеп 2017
0
1280

25 чифта детски очи не изпускаха от поглед легендарните фигури по терена, а 25 детски сърца се напълниха с емоции по време на шоуто в Стара Загора на 20 септември.

Защото точно толкова - 25, бяха децата от цяла България, част от участниците в инициативата "Кампус Барселона 2017", които се докоснаха до звездното събитие "Дрийм тим Барселона срещу отбора на Христо Стоичков".

Малките бяха от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Разлог и Хасково. Родителите им ги доведоха превъзбудени и нетърпеливи далеч преди началния час на срещата.

Влюбените във футбола хлапета вече напоиха душите си с магията на Барселона, когато изкараха една или две седмици през лятото в каталунската столица и тренираха на игрищата на клуба. Тогава видяха видеопослание от подкрепилия с цялото си сърце инициативата Христо Стоичков, а в Стара Загора бе моментът да се запознаят с идола си и наживо.

Децата бяха на стадиона 4 часа преди началото на шоуто, каквото бе изискването на организаторите. И те станаха част от репетицията, за да е всичко безупречно и спектакълът да е пълен. Както и стана, защото организацията на MOKO Solution се оказа перфектна.

Еуфорията завладя сърцата на децата още с влизането, стъпиха на терена, на скамейките на резервите - там, където по-късно бяха техните любимци Стоичков, Бербатов, Сираков, Стилиян и Мартин Петрови, Лечков, Костадинов, Яри Литманен и останалите от двете звездни селекции.

Никой не ги подмина - поздрави, усмивки, потупвания и внимание при идването на асовете за мача. Вълнението на хлапетата ставаше все по-голямо, докато наоколо атмосферата ставаше като за голямо събитие с камерите, осветлението на стадиона и пълнещите се трибуни.

Звездите хванаха за ръка по едно от децата и с тях излязоха на терена. Химнът на Барса бе върхов момент, повечето от тях вече го знаеха наизуст след посещението в Каталуня и приключението "Кампус Барселона 2017", та си припяваха.

С пълни очи, души и сърца, децата изгледаха мача от специалните места, предоставени за тях и родителите им. Емоцията ще остане дълго, защото за няколко месеца те гониха топката по тревата, върху която го е правил Меси, видяха музея на "Камп Ноу", стадионът-великан, а сега и се докоснаха до Христо, Митко и останалите.

Едно е сигурно - футболът никога няма да напусне кръвната група на тези малчугани.

Не и след изживяното това лято и на 20 септември в Стара Загора.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията