Проблеми за Ливърпул

Любомир Изов с прогнози за уикенда

Любомир Изов
Любомир Изов 08:25 ч., 04 Фер 2017
0
1504
GETTY IMAGES

Любомир Изов с три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Хъл Сити – Ливърпул 1Х за 3.00

Възраждането на тигрите продължава след отличните усилия, които положи тима на „Олд Трафорд“ и спечели точка. Признаците на подобрение под ръководството на новия мениджър Марко Силва са обещаващи. Хъл значително подобри работата си основно в дефанзивен план и това почва да дава резултати. На „Кей Си“ тигрите трудно биват побеждавани в последно време и загубиха само веднъж от последните си 6 мача у дома. Ливърпул има един успех през 2017-а, а при визитите си има само 3 сухи мрежи. Гол/гол е по-сигурният вариант на 1,95, но 1Х на 3,00 също е повече от добра възможност.

ВТОРИ ШАНС:
Уотфорд – Бърнли 1 за 2.20

Трябва да изчакаме края на сезона, но поне засега Бърнли се очертава като кандидат за най-слаб гост в цялата история на Висшата лига. След изиграни 10 срещи далеч от дома, възпитаниците на Шон Дайч имат само 1 точка и вкарани едва 4 попадения. А Уотфорд е в подем след победата на „Емирейтс“ и не би трябвало да има проблеми срещу стабилния, но предимно при домакинствата си, отбор на Бърнли.


БОНУС ПРОГНОЗА:
Херта – Инголщад 1 за 2.20

Херта, заедно с Вердер и Хамбургер, все още не е спечелил дори точка през новата година. Самото присъствие на отбора от Берлин в такава компания говори, че в последно време нещата на тима не се получват. Но сега отборът има много добра възможност да се върне към победите. Коефициентът е страхотен, особено като се има предвид, че Херта е един от най-добрите домакини в Бундеслигата – 7 победи от 8 двубоя на „Олимпиащадион“.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията