Ивайло Петев: Не виждам проблем в отбора

Излизаме за задължителна победа в Малта

Sportinglife
Sportinglife 12:15 ч., 11 Юни 2015
0
644
Lap.bg

Негативният резултат от контролата с Турция няма да повлияе на представянето на националния отбор в евроквалификацията с Малта.

България ще играе за победа, а в националния отбор няма никакви проблеми, заяви селекционерът на "трикольорите" Ивайло Петев преди заминаването за рицарския остров.

"Имаме само една цел и тя е да победим. Несериозно е да говорим за подценяване. Неприятният резултат от контролата с Турция няма да се отрази негативно на момчетата. Не виждам проблем в отбора.

Трябва да играем по същия начин, по който играхме през първото полувреме срещу Турция. Аз лично миналия двубой с Малта вече съм го забравил.

Дано момчетата се мотивират и заличат горчивия спомен от него с един добър резултат. Не смятам, че можем да говорим за някакво напрежение. Сигурен съм, че ще изглеждаме добре и ще победим", заяви Ивайло Петев на летище "София".

Двубоят между Малта и България е в петък от 21:45 часа българско време. Българите са на четвърто място в квалификационна група "Н" с актив от 5 точки.

"Трябва да играем агресивно, атакуващо и да бележим голове. Не сме говорили за предишния мач срещу този съперник.

В днешно време вече няма тотални аутсайдери. Когато не си концентриран, можеш да загубиш от всеки съперник. Трябва да сме готови и да излезем с нагласа, която ще ни помогне да победим", каза още специалистът.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията