Красимир Цонов, Sportdepot, Спорт депо

Красимир Цонов: ЦСКА избра да се облича с "Lotto"

Sport Depot стартира програма за работа със спортни клубове през 2014

Sportinglife
Sportinglife 16:20 ч., 13 Яну 2015
0
3047
Sportdepot

ЦСКА сменя екипировката, това обяви главният акционер в клуба Александър Томов. От началото на следващия сезон лидерът в „А“ група ще играе с екипи на италианския концерн "Lotto". 

ЦСКА вече носи такива екипи в мачовете срещу Милан и Шахтьор (Донецк) през 2001 година.

И през сезон 2002/2003, когато стана шампион за 29-и път.

В последните години „червените“ бяха обличани от друга италианска компания „Леджеа“. Преди това ЦСКА пак носеше бранд от Апенините – "Капа".

Потърсихме за коментар по темата собственикa и главен изпълнителен директор на Sport Depot - Красимир Цонов.

Компанията Sport Depot e ексклузивен представител на "Lotto" за България, както и на над 100 други спортни марки.

Г-н Цонов, вчера Александър Томов обяви, че от новия сезон ЦСКА ще играе с екипи на "Lotto". Вярно ли е, това?

Да, вярно е, уговорени са всички клаузи и договорът ще бъде подписан тази седмица, за да можем да доставим екипировката в срок.

- Как се стигна до договора и за какъв срок ще подпишете с ЦСКА?

Sport Depot стартира програма за работа със спортни клубове през 2014. До тогава работихме предимно с аматьорските лиги.

В прав текст

Програмата включва изключителни ценови условя за клубовете, сервиз, складови наличности и отделно предлагане на фенските артикули в цялата ни верига и онлайн магазина.

Програмата включва изключителни ценови условя за клубовете, сервиз, складови наличности и отделно предлагане на фенските артикули в цялата ни верига и онлайн магазина.

ЦСКА избра да се облича с "Lotto", като от следващият сезон част от договора ще включи и технолoгичния бранд "BRILL". Да се надяваме, че до края на годината ще успеем да сключим договор за продажба на екипите на повечето от отборите в България.

Какви артикули за феновете ще предоставя Sport Depot с емблемата на ЦСКА и "Lotto"?

ЦСКА ще представи фенския и официалния си екип през месец май. Изискванията за качество и визия са доста големи, феновете ще са изключително доволни.

Какво изисква ЦСКА от "Lotto"?

Изисква отношение като към един от най-титулуваните български футболени отбори, като към европейски бранд. И разбира се ние правим всичко възможно да го получи.

Има ли контакти "Lotto" и с други български клубове за екипировка?

В прав текст

В момента сме пред подписване на договор с един друг легендарен български футболен отбор

В момента сме пред подписване на договор с един друг легендарен български футболен отбор, но предпочитам името му да остане в тайна, за да не урочасаме сделката.

От  следващия сезон година е почти сигурно, че ще обличаме и отбора на Марек Дупница, работим с клуба от началото на този сезон и сме в отлични отношения. Иначе "Lotto" е легенда не само във футбола, но и в тениса и до скоро Цвети Пиронкова се обличаше с "Lotto", така че, ние работим и в тази насока.

Колко компании за екипировка представя Sport Depot в България?

В момента представяме над 100 топ Бранда, смело мога да заявя, че при нас клиентите могат да намерят топ Брандове за всички масови спортове. Най-известните са разбира се Adidas, Nike, Puma, Reebok, Lotto, Speedo, Kettler, Nordica, Elan, Jack Wolfskin и т.н.

За 2015 година мога да кажа на всички наши клиенти, и на бъдещите ни такива, че ще направим възможно всеки един от тях да може да си позволи продукт от топ Марки, постоянно ще имаме техни продукти на ниски цени.   

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията