Време е ЦСКА да бие навън (Видео)

Росен Йорданов с две прогнози за уикенда

Росен Йорданов
Росен Йорданов 09:25 ч., 30 Сеп 2016
0
417
Lap.bg

Росен Йорданов предлага две прогнози за родната Първа професионална лига.

Той е експертът на Рекордьорите за български футбол.

Ботев Пд - ЦСКА 2 (1.90)

След срамното отпадане за купата от Локомотив София, ЦСКА се събуди и разби Берое с 4:0 у дома. Навън обаче нещата за червените не вървят и те все още нямат победа, като гост. Сега армейците гостуват на Ботев Пд, който пък е в серия от три поредни успеха и няма загуба у дома.

Ще се доверим на ЦСКА, който вярваме, че ще продължи своя възход, а и коефициентът си заслужава. Отделно, армейците все още не са побеждавали Ботев, от както канарчетата се завърнаха в елита през 2012 година - 3 загуби и 2 равенства. Така, че и тук е дошъл момента за край на серията.

Славия - Верея 1 (1.85)

Славия се подсили в движение с Валери Домовчийски и Николай Димитров-Хичо и е време да покаже истинското си лице. След отпадането за купата от Литекс белите измъкнаха равен при гостуването си на Черно море, като при малко повече късмет можеше и да спечелят.

В последното домакинство столичани обърнаха Локомотив Пд за 5:2 у дома, а загубите не Верея с 1:5 от Лудогорец и 0:4 от Левски показаха, че тимът на Томаш все още не е узрял за големи мачове. Славия рядко пропуска подобно домакински 3 точки.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията