И Уил Григ няма да спаси Уигън (Видео)

Динко Гоцев с прогнози за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 09:10 ч., 30 Сеп 2016
0
417
GETTY IMAGES

Динко Гоцев предлага три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Брентфорд - Уигън 1 за 2,05

Вторият най-добър домакин в Чемпиъншип срещу най-слабия гост, който има пет поредни загуби при визитите си във всички турнири. Домакините нямат поражение през сезона на "Грифин парк", над който летят самолетите за недалечното летище "Хийтроу" - 4 победи и 1 реми. Естествено, трябва да се внимава да "не пламне чергата" заради Уил Григ, който е огън и е в атаката на Уигън (5 гола за сезона и световна слава с песента за него).

Въпреки това - достатъчно аргументи за "единица".

Валенсия - Атлетико 2 за 1,85

Домакините живнаха с две поредни победи, но съставът им продължава да не вдъхва доверие. И в този мач Валенсия ще се води от временния наставник Воро, докато гостите...

Атлетико отива на "Местая" със самочувствието на отбор, победил Байерн през седмицата в Шампионската лига. Както и на тим, спрял Барса на "Камп ноу" дни по-рано... Изобщо - бригадата на Чоло пристига, за да отчая поредния съперник и да си вземе точките.

Рома - Интер 1 за 2,00

Убедително и твърдо залагам на домакините по две основни причини. Рома си стъпва на краката, като формата на отбора на "Олимпико" в Рим ще е ключова за сезона. Дотук - 3 от 3 на свой терен в първенството, с 11 вкарани гола.

За последен път Интер е побеждавал "вълците" като гост в Серия А през 2008-а, като 1-2 ремита гарнират редовните домакински победи (5 успеха). Тимът на Франк де Бур би само Пескара и Емполи навън досега през сезона, но тези отбори се очертават като вероятни дънни риби в първенството.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията