Младоците, на които Ван Гаал даде дебют в Юнайтед

Няма спор - холандецът разчита на младите

Sportinglife
Sportinglife 10:50 ч., 02 Март 2016
0
1591
GETTY IMAGES

6. Пади Макнеър

Криза с контузени принуди Ван Гаал да прибегне до Макнеър през октомври 2014-а. Още на 19 тогава, той игра срещу Уест Хем във Висшата лига. Развива се добре и вече има 25 мача за клуба и е титуляр за националния отбор на Северна Ирландия.

7. Том Торп

Беше капитан на отбора, който взе младежката ФА къп през 2011-а. Прекара наем в Бирмингам и влезе в същия мач като Макнеър - срещу Уест Хем, когато замени Анхел Ди Мария. В момента е в Родъръм.

8. Камерън Бортуик-Джексън

Той е първият младок, който получи дебют през сезон 2015/16, след като премина през всички отбори от академията. Влезе като смяна на Рохо срещу Уест Бромич през ноември. Вече има 12 мача и получава отлични оценки за представянето си.

9. Доналд Лав

Замени Матео Дармиан, който извади рамо срещу Съндърланд миналия месец. След това игра и в първия двубой с Мидтиланд.

10. Джо Райли

Остана неизползвана резерва срещу датчаните в първия двубой, а след това влезе срещу Шрюсбъри заради контузията на Бортуик-Джексън. Изигра страхотен мач срещу Мидтиланд у дома и очаква дебюта си във Висшата лига.

11. Маркъс Рашфорд

Започна да тренира с първия тим още през 2014-а, а през тази година блесна в младежката лига на УЕФА. Много е мощен и с нюх към гола. Ползва се със симпатиите на директора на академията Ники Бът. Вкара два срещу Мидтиланд, а после още два срещу Арсенал.

12. Тимъти Фосу-Менса

Бе взет от прочутата академия на Аякс през 2014-а и дебютира срещу Арсенал преди няколко дни, когато влезе на мястото на Маркос Рохо.

13. Джеймс Уиър

Беше капитан на отбора под 21 години. Той дойде от Престън през 2011-а и влезе на мястото на Андер Ерера срещу Арсенал. Преди това бе в групата на няколко пъти. Има мачове за отборите до 18 и 19 на Англия.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията