Идва ли последният мач на Ераносян?

В Лудогорец не търпят неуспехи, а на „Герена” редовно ги бият

Sportinglife
Sportinglife 11:05 ч., 17 Окт 2015
0
393
lap.bg

Левски - Лудогорец

В неделя вечер Едуард Ераносян отново може да остане без работа. В Лудогорец треньорите ги уволняват и след първа шампионска титла, и след осминафинал в Лига Европа и след първа победа в групите на Шампионската лига. Камо ли след отпадане от Милсами.

Ераносян бе изваден от нафталина след огромен допинг скандал в Кипър. С идването му в Лудогорец не се промениха нито играта, нито резултатите. Вярно е – Еду  загуба няма, но при селекция за 6 милиона евро?

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Литекс – Левски над 2,5 (1:2)

Берое – Локомотив (Пд) 1 и под 2,5 (2:0)

Славия – Пирин под 2,5 (0:0)

Ботев – Монтана под 2,5 (1:0)

Левски очаква с огромна еуфория домакинството срещу шампиона. И излиза в него като лидер.

Въпросът е дали Стойчо Стоев ще има шанс да вземе своя личен реванш срещу Лудогорец. През пролетта той спечели с 1:0 за купата на България, но в първенство още не е бил бившия си тим.

В първия двубой за сезона „сините” паднаха с 0:2 в Разград. Футболният съюз за трети път поред повери дербито на съдията Ивайло Стоянов. Факт е, че в предишните му две дербита оплаквания от двете страни нямаше.

С този мач Левски трябва да докаже дали е готов да бъде сред фаворитите за титлата. А Лудогорец – че не е хвърлил милионите си на вятъра.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч по Диема спорт 2

Черно море – Славия

Тимът на Никола Спасов отдавна се е доказал като силен и стабилен на свой терен. Една от редките победи на Черно море като гост през сезона е срещу Славия.

От своя страна „белите” дълго време показваха стабилност и се чуваха доста адмирации за треньора Иван Колев. Но основно добрите резултати на Славия бяхя няколко ремита на чужд терен.  На терена на стадион „Тича” единствено свикнал е Черно море и затова е по-логичният победител.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в събота от 16,15 ч по Диема

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията