Лондон срещу Манчестър

Този път битката за титлата няма да се превърне в лека разходка за Челси

Sportinglife
Sportinglife 15:40 ч., 06 Авг 2015
0
1386
Barclays.co.uk

Основен фаворит

ЧЕЛСИ

За първи път от доста време насам Челси прекара лятната пауза в режим на съзерцание и пълно спокойствие относно мениджърския пост.

Миналото лято ситуацията все пак беше малко по-различна, защото „сините“ бяха завършили едва на трето място и възникнаха съмнения доколко успешно ще се окаже второто пришествие на Жозе Моуриньо на „Стамфорд Бридж“.

Мениджърите, за които сезонът може да се окаже решаващ

Брендън Роджърс (Ливърпул)

Роберто Мартинес (Евертън)

Тим Шърууд (Астън Вила)

Стив Макларън (Нюкасъл)

Спечелената титла и убитата отрано интрига в първенството дадоха убедителен отговор на неудобните въпроси. Средната възраст на тима и добре организираната финансово-трансферна система обещават отлично настояще и бъдеще на настоящия шампион на Англия.

3 отбора, които не са съгласни, че Челси е фаворит №1

МАНЧЕСТЪР СИТИ

Привличането на най-талантливия английски младок, окончателната адаптация на пристигналите по-рано футболисти, надеждата, че ще видим най-добрата възможна версия на Венсан Компани и че Серхио Агуеро ще се опази от сериозни травми.

Това са нещата, които карат всички в Сити да се надяват, че новият сезон ще е далеч по-успешен от предходния.

За Мануел Пелегрини стартиращата този уикенд кампания е от изключителна важност. Слуховете, че догодина на „Етихад“ ще дойде Хосеп Гуардиола, го задължават да покаже най-доброто от себе си.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Революцията на Луис ван Гал продължава, очакваме втора част.

Първата се получи що-годе прилична – въпреки всичките приключения, възходи и спадове, Манчестър Юнайтед изпълни програмата минимум и влезе в четворката.

За новото първенство „Червените дяволи“ значително обновиха средната си линия.

Тимът от „Олд Трафорд“ ще се надява да реши поне част от проблемите в защита с помощта на Дейли Блинд и провъзгласи намерението си да заложи изцяло на схемата 4-3-3 (далеч по-обичайна за Острова, отколкото любимата на Ван Гал 3-5-2).

Уейн Руни отново ще играе като център-нападател, а за евентуални негови заместници могат да бъдат смятани само Мемфис Депай и Аднан Янузай.

Как точно ще работи цялата тази структура, е един от основните въпроси в навечерието на сезона.

Източник: Sports.ru

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията