На кафе при Гигс или сватба в параклиса на Мъри

Хотелите и баровете, в които звездите са ваши домакини

Sportinglife
Sportinglife 14:45 ч., 31 Юли 2015
0
802

Чудите се кое вълшебно място ще пасне на вкуса на бъдещата ви съпруга за вашата сватба? Или пък имате още половин час до работа и мислите в далеч по-неангажираща посока, ката например – за сутрешното ви кафе?

Е, за първото спасителният ви план може да е изумителното имение „Кромликс”, превърнато в 5-звезден луксозен хотел от тенис звездата Анди Мъри. А колкото до второто, легендите на „Манчестър Юнайтед” – Райън Гигс и Гари Невил, ви очакват в своето „Футбол Кафе”.

Не е огромна новост големите спортисти да инвестират част от парите си в хотели, барове и ресторанти, така че стига да знаете, къде да ги намерите, може да комбинирате вкусна паста със снимка с Рио Фърдинанд, или пък да успеете да изиграете няколко удара срещу Анди Мъри. Ето и някои от местата, където знаменитостие работят за вашето удоволствие и комфорт.

Хотел „Кромликс” (Анди Мъри)

Магическата резиденция се разпростира на 34 акра близо до Дънблейн (Шотландия), дискретно сгушена между огромни зелени площи и прекрасни гори, а нощувката стига и до 585 лири на нощ.

Почти всеки предмет или част от обзавеждането на хотела изглежда като скъпа антика, а сред предлаганите услуги са разходка в езерото, ползване на тенис кортовете (разбира се) и параклис, в който се извършват и бракосъчетания. Именно в него Анди се ожени за дългогодишната си приятелка Ким Сиърс.

Хотел и кафе „Футбол” (Райън Гигс и Гари Невил)

За всеки футболен фен (може би с изключение на тези на „Ливърпул”) поне една нощувка в хотел „Футбол” е задължително преживяване. Не защото сградата е суперлуксозно достижение на модерната архитектура, а заради мотото, изписано с огромни букви във фоайето – „Яж. Пий. Спи. Футбол.”.

Стаите на хотела са с гледка към легендария ст. „Олд Трафорд”, а собствениците му са Райън Гигс и Гари Невил с партньорството на Поул Скоулс и Ники Бът.

133-те стаи без изключение предлагат пълен пакет от каналите на SkySports, така че всяка минута футбол да може да бъде погълната от гостите. В бара на хотела се сервира специално направена бира, а на покрива има футболни терени.

„Кафе Футбол” ще ви предложи малко по-ретро преживяване с възможности за спокойна вечеря, но разбира се, в обкръжението на огромни плазмени телевизори, по които неуморно препуска коженото кълбо.

Ресторант „Росо” (Рио Фърдинанд)

„Росо” е мястото в Манчестър, което трябва да видите и където искате да бъдете видяни. Италианският ресторант на Рио Фърдинанд е предпочитано място от редица телевизионни и спортни звезди, чиито снимки са по стените му. Тук можете да пробвате над 40 различни коктейла и кой знае – да се натъкнете на железния защитник, който 12 години носи екипа на „червените дяволи”.

Барът на Майк Тийг (Майк Тийг)

Има някои неща, по които британците наистина са луди и ръгбито с лекота окупира едно от челните места в списъка. „Това е спорт за хулигани, игран от 15 джентълмени”, обичат да се шегуват на Острова.

А знаете ли какво казват за бара на английската ръгби легенда Майк Тийг в Глостър? Че е най-лудият ръгби бар в най-лудото ръгби градче.

Това е мястото, където може обилно да полеете с бира мача на любимия си отбор, да се заяждате с противниковите фенове, да изживеете РЪГБИТО. Стадион „Кингсхолм” в Глостър ще е една от арените за Световното първенство и „лудият бар” е готов за предизвикателството.

Бенгър Бар (Уил Кулиър и Оли Кон)

Преди обаче да се запътите към Глостър, може да минете през Източен Лондон, където ръгбито отново властва. Уил Кулиър от отбора на „Харлекинс” и бившият играч на тима, Оли Кон, са отворили „Бенгър бар”, където предлагат своя версия на хотдога, която наричат „бенгър дог”.

Идеята тръгва от жената на Кон през 2013-а, когато той е принуден да прекрати кариерата си заради тежка контузия.

Клиентите разполагат с три варианта на свинското месо за бенгър дога – с вкус на лук, ябълка и смес с еленско месо. Барът е отворен всеки петък и събота от 20,00 ч. вечерта до 03,00 ч., но понякога не затваря до изгрев слънце заради наплива от клиенти.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията