Гуардиола: Казах го 200 млн. пъти - оставам в Байерн

Специалистът изглежда напрегнат преди реванша с Барса

Sportinglife
Sportinglife 15:10 ч., 11 Май 2015
0
612
GETTY IMAGES

Пеп Гуардиола повтори за "200-милионен път", че иска да остане начело на Байерн Мюнхен и през следващия сезон.

Бъдещето на каталунеца в бавараския гранд изглежда на карта, след като той се бори с проблеми както на терена, така и извън него.

Публикации в английските медии през уикенда пък твърдяха, че той се е договорил с Манчестър Сити и от следващата кампания идва на "Етихад".

Но Гуардиола, чийто контракт с Байерн изтича в средата на 2016 г., отхвърли спекулациите.

"Казах го 200 милиона пъти и пак ще го повторя. Имам договор за още една година и следващия сезон отново ще заемам поста, който заемам и в момента", заяви Гуардиола преди утрешния полуфинал реванш с Барселона на "Алианц Арена".

Гуардиола обаче е в лоши отношения с повечето от клубните босове, които още не могат да му простят раздялата с дългогодишния лекар на отбора Ханс Волфарт.

Като за капак дойде отпадането за Купата на Германия и неприятното поражение от Барса с 0:3 миналата седмица.

Малка утеха е поредният триумф в Бундеслигата, а всичко би си дошло на местата, ако по някакъв начин Байерн успее да се справи с Барселона и да навакса изоставането, което обаче е в сферата на фантастиката.

Гуардиола си тръгна от Барселона през 2012 г., след като донесе още 14 трофея на богатата клубна витрина.

44-годишният специалист пое Байерн година по-късно и в първия си сезон в Мюнхен изведе тима до сребърната салатиера, а през този сезон дублира успеха.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията