Португалия оглави група I

Роналдо не вкара, но Сърбия падна с 1:2

Sportinglife
Sportinglife 08:45 ч., 30 Март 2015
0
371

Португалия вече е лидер в група I от европейските квалификации. Кристиано Ронално този път не успя да вкара гол, но отборът спечели с 2:1 у дома срещу Сърбия. Ветеранът в защитата Рикардо Карвальо откри резултата, Неманя Матич изравни с виртуозно воле. Фабио Коентрао отбеляза победното попадение.

В друг двубой от групата Албания спечели също с 2:1 на свой терен срещу Армения.

Гърция губи шансове

Румъния и Северна Ирландия се гонят в битката на върха

Европейският шампион от 2004 година Гърция съвсем остана без шансове за класиране на предстоящото европейско. Тимът завърши само 0:0 като гост на Унгария и е последен в група Fсъс само две точки и един вкаран гол. Битката на върха е между Румъния и Северна Ирландия.

Северните ни съседи изненадващо трудно победиха само с 1:0 у дома Фарьорските острови. А североирландците успяха да пречупят на свой терен Финландия – 2:1. Румъния води с точка повече в класирането.

Бразилия срази Чили на Емирейтс

Искан от Манчестър Юнайтед с победен гол

Петкратният световен шампион Бразилия успя да победи Чили с 1:0 в контрола на лондонския стадион «Емирейтс». Гола вкара исканият от Манчестър Юнайтед футболист на Хофенхайм – Роберто Фирминьо в 73-ата минута. Двубоят бе изключително груб, не приличаше на приятелски, а Неймар се отърва от тежка контузия след настъпване от чилийски съперник.

Франция би Дания

Петлите спечелиха с 2:0 през първото полувреме

Домакинът на Евро 2016 Франция спечели контролата с Дания – 2:0 на стадион Стад дьо Франс. През първото полувреме за петлите се разписаха Александър Лаказет и Оливие Жиру. Четири дни по-рано Франция загуби с 1:3 у дома от Бразилия в друга контрола.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията