Кръг във Франция със спомен за Манчев и Гонзо

Бербатов и Монако играят в петък

Sportinglife
Sportinglife 09:05 ч., 13 Март 2015
0
521

Кръгът във Франция се открива в петък с два двубоя от 21:30 ч. Монако на Димитър Бербатов приема Бастия, а в Ница едноименният тим е домакин на Гинган.

Монако - Бастия

Бербатов и неговият отбор се изправят срещу Бастия, който е в доста добра форма напоследък. "Монегаските" са изявен фаворит на букмейкърите с коефициент от около 1.60. Монако е задължен да спечели този мач, да да остане близо до върха, но трябва да мисли и за срещата с Арсенал от осминафиналите на Шампионската лига след няколко дни.

Прогноза 1

Мачът е в петък от 21:30 ч. по btv action

Ница - Гинган

Два отбора един до друг в класирането и в опасна близост до зоната на изпадащите. Ница е сред неубедителните домакини, но Гинган не може да се похвали с резултатите си навън. Мачът се очертава като доста оспорван, а феновете се надяват да видят зрелище като това през есента, когато Ница победи със 7:2 като гост. Заради огромния коефициент за над 2.5 гола в мача:

Прогноза - над 2.5 гола

Мачът е в петък от 21:30 ч.

Мец - Сент Етиен

Домакините изглеждат примирени, че ще изпаднат, но ще продължат да се борят това да не се случи, докато имат теоретичен шанс. Мец няма победа за първенството от четири месеца и половина.

Прогноза - под 2.5 гола

Мачът е в събота от 18:00 ч.

Ланс - Тулуза

Битка на живот и смърт между другите два отбора в зоната на изпадащите. Най-слабият домакин срещу вторият най-слаб гост. Равенството изглежда логично, въпреки че ще е самоубийствено и за двата тима.

Прогноза - Х

Мачът е в събота от 21:00 ч.

Лориан - Каен

Каен изпусна парата след домакинска загуба от Бордо в миналия кръг. Отборът обаче показа, че е една от изненадите на сезона и спокойно може да спечели поне точка. Двойният шанс за равенство или победа за гостите е 1.90, което е солиден коефициент.

Прогноза - Х2

Мачът е в събота от 21:00 ч.

Монпелие - Реймс

Монпелие бе прегазен от Лион с 1:5 в предния кръг, но сега във второто си поредно домакинство ще се опита да се върне на победния път срещу Реймс. Монпелие е близо до зоната на евротурнирите и "единицата" е задължителна.

Прогноза - 1

Мачът е в събота от 21:00 ч.

Нант - Евиан 

Само четири точки разделят двата отбора, които съвсем не са сигурни за оставането си. Евиан няма нито едно равенство като гост и е време "нулата" в тази графа да падне.

Прогноза - Х

Мачът е в събота от 21:00 ч.

Лил - Рен

Неделният ден започва с дербито, което преди години противопоставяше Владо Манчев и Георги Иванов-Гонзо. Много вода обаче изтече от тогава. Повече от 15 години Лил няма загуба у дома от този съперник, срещу когото по принцип играе комфортно на свой терен.

Прогноза - 1

Мачът е в неделя от 15:00 ч.

Бордо - ПСЖ

Класически сблъсък, в който ПСЖ ще излезе окрилен след триумфа в Шампионската лига над Челси. Жирондинците обаче са корави и неведнъж са разплаквали столичани. За последно обаче Бордо победи парижани през есента на 2011 г., след което последваха първо три поредни равенства, а след това седем поредни победи за ПСЖ.

Прогноза - 2

Мачът е в неделя от 18:00 ч.

Марсилия - Лион

29-ят кръг завършва с тежката артилерия. Двете най-добри нападания в Лига 1 ще се изправят едно срещу друго и въпреки големия залог, би следвало да има голове.

Прогноза - над 2.5

Мачът е в неделя от 22:00 ч.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията