Малага не може да спре Барселона

Южняците имат едва две победи срещу могъщия съперник

Sportinglife
Sportinglife 09:10 ч., 20 Фер 2015
0
3141
Getty Images

Барселона - Малага

Барселона не спира да вкарва голове. По три, четири, пет дори и шест на мач. Лионел Меси се разигра и стана страшно. Неймар и Луис Суарес все повече помагат.

Сега на „Камп Ноу“ пристига Малага, корав съперник, но нищо повече. В историята си южняците само два пъти са побеждавали Барселона от 25 двубоя.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Реал – Депортиво 1 (2:0)

Алмерия – Реал Сосиедад Х (2:2)

Севиля – Кордоба 1 и назд 2,5 (3:0)

Гранада – Атлетик под 2,5 (0:0)

Малага – Еспаньол под 2,5 (0:2)

Валенсия – Хетафе 1 (1:0)

Барселона – Леванте 1 и над 2,5 (5:0)

Райо Валекано – Виляреал под 2,5 (2:0)

Селта – Атлетико под 2,5 (2:0)

Ейбар – Елче под 2,5 (0:1)

Точно 12 години минаха от последния успех, датиращ от 2003-а. Каталунците имат 12 поредни домакински победи срещу Малага.

Само веднъж от 56 срещи Барса е губил от андалусийци. Тимът спечели последните си 11 мача във всички турнири. Ако Малага загуби отново, то това ще е трето поражение поред.

Меси има 17 гола в последните 10 мача на „Камп Ноу“, което е негов личен рекорд. Неймар е със 17 попадение досега и му трябва още едно, за да направи двойно повече в сравнение с първия си испански сезон – 9. Барса няма реми от шест кръга и нито едно на свой терен през сезона.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч по F+

Хетафе – Еспаньол

В мачовете между двата отбора няма много голове. Последните четири са разменени победи с по 2:0. Хетафе не е успял да победи Еспаньол в последните си осем домакинства.

В момента малкият мадридски тим е в серия от два поредни успеха – за първи път през сезона. Еспаньол е най-често губещият тим през сезона на чужд терен – 7 пъти.

Само Гранада и Райо Валекано са допуснали повече голове при гостувания, Еспаньол има 23. Хетафе не е правил Х от седем мача и от четири домакинства. Еспаньол пък чака реми вече 12 кръга.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в петък от 21,45 ч

Кордоба – Валенсия

Кордоба загуби последните си три мача от Валенсия. В първия мач през есента Валенсия спечели с 3:0, което е най-голямата победа на тима през сезона.

Тогава Хосе Гая вкара единствения си гол за „прилепите“. Валенсия е в серия от 10 поредни мача без загуба. Кордоба няма Х от 4 кръга, а гостите – от пет. Кордоба чака победа от пет двубоя.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по F+

Атлетико – Алмерия

Последните шест мача показват абсолютно равенство – по две победи и 2 ремита. Алмерия още не е побеждавал на „Висенте Калдерон“ от пет опита.

Загубата от Селта миналата седмица спря серията на Атлетико в седем поредни кръга отборът да вкарва гол. Шампионът е падал само веднъж от 32 двубоя у дома. Защитниците на Атлетико имат 7 гола през сезона. Отборът не е правил Х от 19 кръга и от 10 у дома. Алмерия няма реми от 6 гостувания.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в събота от 21 ч по F+

Депортиво – Селта

В предишните 63 мача Депортиво има 24 победи, а Селта – 22. Тимът от Ла Коруня е вкарал 93 гола – с 11 повече от съперника. Депортиво спечели само едно от последните шест дербита със Селта.

Успехът дойде в предишния мач на „Риасор“ - 3:1. Загубата от Реал в миналия кръг спря серията на Депортиво от три двубоя без поражение. Селта не е печелил в 7 гостувания. Само пет процента от головете на Депортиво са с глава – най-слабо постижение в лигата.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 23 ч по F+

Реал Сосиедад – Севиля

Реал Сосиедад от три мача не е побеждавал Севиля. След като „бръснарите“ спечелиха три поредни гостувания на „Аноета“ , сега от три са без успех.

В три от последните пет мача срещу Реал Сосиедад отборът е завършвал с 10 души. Домакините са загубили само едно от последните седем домакинства. Като гост Севиля е в серия от три поредни поражения. Отборът не е правил Х вече 8 кръга и нито едно на чужд терен.

Прогноза – Х и над 2,5

Мачът е в неделя от 13 ч по F+

Атлетик – Райо Валекано

Атлетик е падал веднъж в последните четири мача с Райо, но това стана точно в този сезон. Тимът от Мадрид е спечелил само веднъж от последните си шест визити в Билбао.

Атлетик вкарва поне един гол в 14 от последните си 15 домакински мача. Ако загуби двубоя, Райо ще е в серия от три поредни поражения на чужд терен. Мадридчани не са завършвали наравно от 21 мача, от тях 11 са гостувания.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 18 ч

Виляреал – Ейбар

Първото реми в историята на Ейбар в Примера бе като гост на Виляреал през сезона. След това последваха още два Х-а. Предишното гостуване на новака в област Валенсиана завърши с 2:0 срещу Елче.

Ейбар загуби последните си 4 мача и вкара само един гол в този период. Когато двата съперника бяха във втора дивизия, баските не паднаха нито веднъж. Виляреал е в серия от шест поредни домакински победи, пет от тях без допуснат гол. Отборът няма реми от пет кръга, а гостите от четири.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч пряко по F+

Елче – Реал

Грандът спечели седем поредни мача срещу Елче, вкарвайки по 3,43 гола средно. Въпреки това Реал само веднъж беше със „суха мрежа“ срещу малкия съперник в 8 двубоя.

В предишния мач през сезона Кристиано Роналдо вкара 4 гола. Кавалерът на „Златната топка“ не е вкарвал в последните три шампионатни двубоя. Реал има две загуби от последните четири гостувания в Примера. „Кралете“ нямат нито едно реми през сезона, а Елче чака Х от 6 кръга.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в неделя от 22 ч по F+

Леванте – Гранада

Леванте е загубил само един от шестте мача срещу Гранада в Примера, спечели последните два. Валенсианският тим няма Х от пет кръга, а само веднъж през сезона е завършвал със „суха мрежа“.

Гранада чака победа на чужд терен вече 10 двубоя. Отборът има две „сухи мрежи“.

Прогноза – Х и над 2,5

Мачът е в понеделник от 21,45 ч

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията