На две обаждания от "Мач зоната" в Шампионската лига

Обади се на приятели, гледай с тях полуфиналите в най-големия турнир

Sportinglife
Sportinglife 18:30 ч., 01 Май 2017
0
927

Шампионската лига наближава кулминацията си за 2017 г. – Реал Мадрид, Атлетико, Ювентус и Монако влизат в полуфинални битки, които ще изпратят победителите до финала за най-желания трофей на стадион „Милениум“ в Кардиф.

Страхотно изживяване, споделено с приятели, очаква и феновете в София за големите мачове. Българските запалянковци имат шанс за изключително футболно преживяване в ексклузивна Мач Зона в центъра на столицата.

Тя е създадена, за да вдъхнови феновете да споделят футболната страст и да превърнат вечерите на двубоите в истински спектакъл за себе си и най-близките си приятели. Във времена, в които все повече запалянковци избират да гледат мача вкъщи сами вместо да се съберат навън с приятели, истинските фенове, любители на емоцията, получават интересно предизвикателство – да седнат заедно пред екрана.

Всеки има шанс да получи достъп до ексклузивната Мач Зона, като за целта трябва да убеди двама свои приятели персонално по телефона тримата да отидат да гледат заедно решаваща битка от Шампионската лига.

За достъп до Мач Зоната в центъра на София, желаещите трябва да се обадят от телефонните инсталации на входа на Зоната на бул. „Александър Стамболийски“ 49 или в The Mall на „Цариградско шосе“. Обаждането от някой от телефоните трябва да е в ден, в който има мач от Шампионската лига.

Запалянковците, които успеят да убедят по телефона двама свои приятели в рамките на 60 секунди да гледат мача във въпросната вечер с тях, ще получат част от код, който отключва вратата на ексклузивната Мач Зона. Трите събрани части са и пълният код - резервация пред екрана за двубоите между Реал и Атлетико на 2 май, и Монако - Ювентус на 3 май. Предизвикателството важи и за реваншите между тези отбори на 9 и 10 май.

Подробности за инициативата, наречена The Phone Call, всеки може да открие на http://www.heineken.com/bg/thephonecall и на https://www.facebook.com/heineken/.

Ексклузивната Мач Зона е оборудвана с гейм-конзоли, удобни кожени кресла, 55-инчови телевизори и свободен бар, които очакват само най-верните почитатели на легендарния футболен турнир за една истинска шампионска вечер.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията