Право в целта с Жаклин Михайлов: За едно ведро начало на седмицата

Прогнозите за понеделник, 30 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:25 ч., 30 Яну 2017
0
2100

Предвидил съм един много позитивен понеделник. Признавам от сърце, уикенда преминах с голям страх. Не ме подведе усещането, че сме в месеца на мините. Лошото при тях е, че не знаеш, къде са заровени.

Но вече сме извън обсега на взривовете.

Кой знае защо този понеделник ми се струва супер приятен за играта. Да се заемам с основните си задължения – сигурните знаци.

Имам цели два при това на добри коефициенти. В Германия, Втора Бундеслига, Хановер – Кайзерслаутерн 1 на 1,70 в ЕФБЕТ. Първенство с ниска степен на сигурност, 2 по шестобалната скала.

Заради това букитата са дали 1,70 а не резонното 1,45. Хановер започва кампанията за бързо връщане в Първа Бундеслига. Нямат основание да бавят топката, защото Щутгарт вчера би като гост, което подсказва, че през пролетта швабите няма да са склонни към шеги. Хановер пък няма да иска да играе на бараж, ще гони поне второто място. За да го постигне, право на грешки няма. Отсреща е голямо име с жалко настояще. Твърдо като скала 1.

В Португалия Гимараеш Б среща Фреамунде и отново предпочитанието е за 1 на 2,10 в ЕФБЕТ. Безпощаден домакин срещу слаб гост.

Ставката е висока отново заради ниския рейтинг на португалската Сегунда. Има подводни камъни, Фреамунде се бори за оцеляването си и е в серия от 4 мача без загуба, но все пак предпочитам дългия зелен сектор на Гимараеш Б у дома.

Днес ще има разнообразие. Отново правя опит да позная равен мач – този път в Серия Б на Италия. Предвид навиците на съперниците не е никаква философия да се предвиди Х на 3,20 на Специя – Латина. Домакините са на хартия фаворити, но няма да е никаква изненада ако стане хикс.

Пак се изложих с коронния си номер да давам утрешни мачове днес. Все пак Бещикташ – Коняспор си остава 1, но вече на 1,36 в ЕФБЕТ. Колонката бих продължил с 2 на Сетубал – Бенфика за 1,35 и 1 на АЕЛ-Арис за 1 на 1,25 в ЕФБЕТ. Общо пак 2,30 в ЕФБЕТ.

Имам и една изненада. Утрехт 2 срещу Де Граафшап 1 на 3,20 в ЕФБЕТ. Не заради друго, а защото не виждам никакви основания за фаворизирането на гостите, които са безпомощни при своите гостувания и въобще сезона им е пълна мизерия.

И друг път съм писал, че няма нищо по хубаво от това като не си сигурен, да ни си смучеш от пръстите. Затова и пропускам Лас Палмас – Валенсия. То си и честа лотария!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията