Право в целта с Жаклин Михайлов: Да върви все така по вода

Прогнозите за сряда, 25 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:30 ч., 25 Яну 2017
0
1514
GETTY IMAGES

Уникален турнир за Купата на Африка и уникален Григор.

Вчера отшумя и големият фаворит за титлата – Кот д Ивоар. Така само Гана и Сенегал от отборите, които имаха под 10,00 коефициент за титла, продължават в квалификациите. А ако трябва сега да се излъчва фаворит за титлата, то ще е ДР Конго, които бяха с 50 или 100 като начални шансове.

Що се отнася до Григор, няма как да не го обичаме още повече, след като срещу Истомин ни донесе 5 за 1, а вчера по-скромно само 3,30 за 1. Какво да искаме повече от него, освен пет сета срещу Надал и историческа победа. Така се печели любовта на българина, като му пълниш и душата, и джоба!?

Ето го и мача, който както казва народът, година храни. Египет – Гана по последни данни Х за 1,90 в ЕФБЕТ. Пак прогнозирам, че и тази ставка ще полети надолу в последните часове. Аргументи за хикса- той е нужен само на Египет, Гана вече се класираха напред след като биха с 1-0 Мали и Уганда.

Следователно няма сила, която да накара двата съперника да се захапят и мачът ще завърши миролюбиво. Тук обаче започват големите открития. Равенство при такъв двубой от турнир в Африка на 99 процента означава 0-0.

И забележете какво се предлага 3,85, това е може би рекордното негативно нулево равенство. На другия мач същата опция 0-0 е 7,50. Друга интересна находка – под 2,5 на 1,29 в ЕФБЕТ, това пък почти сигурно подсигурява двете нули. Моето лично предпочитание – 0-0!

В другия мач Уганда – Мали всичко отива към 2 на 1,70 в ЕФБЕТ. Бих предпочел и под 1,5 гола за 2,75. В тази група бяха вкарани само 3 гола в четири мача. Нещо ми говори, че след изиграването на последните мачове в групата ще са точно 4. И се разделяме до събота, когато и двата четвъртфинала бият към хикс в редовното време и под 2,5 гола.

Вчера триумфирах в Белгия, доверявайки се на здравата логика. Първи срещу последен между Брюж и Ваасланд, но не сме в Англия. 1,22 за 1 в ЕФБЕТ е добър подпиращ знак, но няма как да остана на толкова ниско равнище. 1 и над 3,5 за 2,20 в ЕФБЕТ е един умерен риск.

Имам отлична идея за Локерен – Гент. Тук по логиката трябва да се търси победа на госта. Но някак не се връзва като нещо сигурно. Затова предлагам гол/гол на 1,90 в ЕФБЕТ. Много по-силна е двойката на Сент Труиден – Мехелен на цели 3,40 в ЕФБЕТ. Това дава възможност и за ДНБ на 2,40 в ЕФБЕТ.

Вестерло – Андерлехт твърдо 2 на 1,45 в ЕФБЕТ. И хендикап си заслужава на 2,15 в ЕФБЕТ.

Големият мач тази вечер е между Лийдс и Нотингам. През 70-те години на миналия век този мач бе централен за английската първа дивизия. Сега нивото е друго. Силно се насочвам към оливане, но отново избирам 1 на 1,75 в ЕФБЕТ. Дори давам още по- смела прогноза, Лийдс ще играят догодина във Висшата лига, за радост на всички истински ценители на футбола.

Този луд ли е да предпочита Лийдс пред Юве-Милан!? Е, признавам, че изборът ми е нестандартен. Но четвъртфинал за купата на Италия не е върхът на сладоледа! Преди месец Милан хвърли бомбата за Суперкупата и още не са отшумели клюките, че всичко е било измама. 1 азиатски хендикап за 1,70 в ЕФБЕТ.

Нещо изстинах към Копа дел Рей. Вече не е толкова интересно. При 3-0 в първия мач, златното ми правило е да търся 1Х за домакина.

Не виждам никаква логика Атлетико да се стреми неистово към втора победа, а за Ейбар ще си е някаква утеха ако изобщо бие. 1Х на 1,90 в ЕФБЕТ е отличен вариант, но 1 ДНБ на 3,20 е още по-отличен. Заради доброто старо време гол/гол на Селта – Реал за 1,55 в ЕФБЕТ. Това е един от топ знаците за деня.

И набързо през другите купи. Полуфинал между Ливърпул и Саутхемптън, с оглед на мизерията при червените 1,50 за 1 е неприемливо предложение. Да се търси изненада с Х2.

В Португалия Сетубал – Брага 2 за 1,90 в ЕФБЕТ. Във Франция Монако – Нанси огромен хендикап за Монако и 1 на 1,36 в ЕФБЕТ умножено по хиляда. Втори опит след провала ми с Интер, който бе много болезнен.

Вчера започнах с един голям, ама много голям избор на Галатасарай. Триумфът бе велик – печалба при 3,50 в 15 –а минута на мача.

Такива моменти носят слава и пишат легенди. Днес дърпам дявола за опашката с Фенербахче – Амедспор. Стъпвам на най-тънкия лед и ако мина по него ще е истински късмет. Над 4,5 гола за 2,80 в ЕФБЕТ.

Сърбят му ръцете за една яка колонка. Видно е, че имаме добър кастинг за целта. На едно място видях Юве, Монако, Брюж и Андерлехт. Не звучи зле, но както става често, един разваля цялата работа.

Моят личен избор е за Юве, Монако, Мали и под 2,5 на Гана - Египет.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията