Право в целта с Жаклин Михайлов: Отново с насоченост за голове в дербитата

Прогнозите за събота, 21 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:50 ч., 21 Яну 2017
0
1645
GETTY IMAGES

Дългогодишната ми лична статистика по научен начин доказва, че януари е най-трудния месец за точни прогнози. Това не е трагедия, а предизвикателство за преодоляване.

От друга страна събота си е коронния ден и винаги е особено приятно да бъдат извадени златните парченца от слюдата в камъните.

След този увод отново са заемам с Купа на Африка. За мен този турнир е голямото удоволствие през този месец. Вчера стана като в рекламата с маслото и краварката. Маслото купихме, детето забравихме. Как ще завършат мачовете познах, ъндърите отлетяха и то с много.

Днес обаче не очаквам да има проблеми с ниските линии. Мачовете са от ясни по ясни. Гана – Мали под 2,5 гола за 1,45 в ЕФБЕТ. Твърдата единица за „черните звезди“ е изкушение заради високия коефициент 2,20 в ЕФБЕТ. Някакъв вътрешен глас ми подсказва, че Гана ще е третия отбор с пълен актив от точки от двата мача. Имаме огромна промяна коефициент за Египет – Уганда.

От 1,90 до 1,60 за победа на Египет. Има го и това в играта, един ден преди мача се чудиш къде са гледали букитата при определяне на коефициентите. Много скоро обаче се поправят. Така или иначе 1 на 1,65 в ЕФБЕТ подсилена с под 2,5 гола за 2,85. Естествено и в този случай базисното под 2,5 гола за 1,50 е в сила.

Голямо изкушение да навляза в дълбоките води на Премиершип. Това е като да тръгнеш за морето с Москвич и да ти се счупи диферинциала на „Петолъчката“ при Сливен.

С английските мачове никога не може да бъдеш сигурен, че ще се изкъпеш в морето. Но все пак да опитам. Кристал Палас- Евертън, все повече съмнения, че Биг Сам ще спаси положението.

Евертън е под пара, „карамелите“ почти догонват откъсналата се група на първите шест. Ако искат да влязат в групата трайно обаче не трябва да бъркат в мачове със слабаци. 2 на 2,40 в ЕФБЕТ а на страх лозе пази 1,65 за ДНБ. Вторият избор е Сток Сити – Манчестър Юнайтед 2 на 1,60 в ЕФБЕТ. Когато играеха Фъргюсън срещу Хюз нещата бяха стопроцентови ясни, сега не са чак толкова, но пак по-близо до победата са „червените дяволи“.

Дербито в Англия е между Манчестър Сити и Тотнъм. Тази година всеки мач между отбори в първата шестица е като финал на Уембли. Прогнозата е двата отбора да вкарат гол/ гол за 1,75 в ЕФБЕТ. Винаги го има и знака Х в този тип мачове. 3,40 не е никак за пренебрегване.

В Испания лайтмотива за днес е победи за домакините. Алавес – Леганес 1 на 2,20 в ЕФБЕТ. Предвид формата на домакините и баската им непримиримост дори съм учуден от високата ставка за тяхна победа. Леганес гравитира около последните места и е основен заподозрян за изпадане. Само домакинствата засега ги държат над чертата, като гости не са показали абсолютно нищо.

Другият мач между Виляреал и Валенсия също е прелюбопитен. Дори за мен знака 1 на 2,05 е приоритетен за целия съботен ден.

Типичен случай на минали заслуги, това е отношението към Валенсия. Това, че леко мръднаха в последно време въобще не означава, че могат да вземат нещо на „Мадригал“. Виляреал играе много силно а и има високи цели, не виждам как „прилепите“ ще се докопат до нещо.

Завърна се Бундеслигата. Вчера Байерн спечели на мъка, днес очаквам същото да сторят и РБ Лайпциг. По принцип нямам големи очаквания към Лайпциг що се отнася до съперничеството за титлата, но като домакини на тях може да се разчита. РБ Лайпциг – Айнтрахт Франкфурт 1 на 1,75 в ЕФБЕТ.

В Италия също мач в зоната на благородните метали. Милан – Наполи с една голяма удивителна за знаците. Тотално благоволение към гостите, което малко ме изненадва.

Да кажем, че Милан си е Милан ще е твърде тривиално. Все пак росонерите заслужават уважение. Дори и да паднат ще вкарат гол в мача. Както при дерби гол/гол на 1,80 в ЕФБЕТ.

Позволявам си само една волност за вечерта. Любимия Юпен срещу Генк над 3,5 гола за 2,85 в ЕФБЕТ. Досега момчетата не са ни разочаровали, винаги има първи път, но не и днес!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията