Право в целта с Жаклин Михайлов: Без много голове на Купата на Африка

Прогнозите за петък, 20 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:40 ч., 20 Яну 2017
0
1377

Все по-интересно става на Купата на Африка. И както се очакваше леко нагоре порасна резултатността. Ритъмът вече е един мач с 3 гола, другият с два. Днес обаче предричам връщане в отправна точка.

Два мача с малко голове, дори е възможно поне едно нулево равенство. Силно го предполага профилът на съперниците. Ще е истинско чудо ако Кот д Ивоар и ДР Конго вдигнат линията от 2,5 гола, но това се знае и от букитата, които са дали само 1,50 в ЕФБЕТ за под 2,5 гола. Не е нещо атрактивно, но бие право в целта. Втората, вече рискова опция за този мач е равенство на 3,10 в ЕФБЕТ.

Мароко и Того ще е жесток сблъсък, загубилият остава формално за още един, последен мач на турнира. Того устискаха на Кот д` Ивоар с изцяло защитна стратегия. И тук най-сигурната игра е под 2,5 гола за 1,45 в ЕФБЕТ. Иначе като абсолютно пристрастие 1 на 1,95 в ЕФБЕТ, за да остане Мароко в играта.

Германската Бундеслига се завръща след зимната пауза.За германската машина – само статистиката и желязна дисциплина. Първата среща е Фрайбург – Байерн гол/гол на 2.00 в ЕФБЕТ. Домакините са в добра серия и нямат поражение в 4 поредни двубоя, а пред феновете си имат 5 победи от 7 двубоя.

Мюнхенският колос е с 6 поредни успеха във всички турнири и само 2 допуснати попадения в този период. Въпреки това Карло Анчелоти няма да може да разчита на 2 ключови фигури – Боатенг и Тиаго. Фрайбург се е разписвал в 6 от общо 7 домакинства, а Байерн допусна гол във вратата си в 4 от последните си 5 визити. Гостите навярно ще спечелят, но Фрайбург има сили поне за един гол.

В английския Чемпиъншип Брайтън – Шефилд Уензди под 2,5 гола на 1,55 в ЕФБЕТ. Много трудно се играе на „Амекс“, като Албиън допуска по 0,5 гола средно на мач в домакинствата си. Това е отборът,който има и най-добрата защита в цялата дивизия.

Кукумявките от своя страна също разчитат на стабилната си отбрана и също допускат по по-малко от гол средно на мач. Шефилд е запазил суха мрежа в 40% от визитите си, а и се представя много добре далеч от дома срещу топотборите в дивизията – победи с по 1:0 над Нюкясъл и Хъдърсфилд и 0:0 срещу Норич. Тимът играе доста предпазливо и този двубой няма да бъде по-различен.

В Лига 2 на Англия Порт Вейл – Бери 2 на 2.60 в ЕФБЕТ. Два от страдащите отбори се изправят един срещу друг, но гостите показват признаци на съживяване в последните си няколко мача. Те разбиха силния Питърбъро с 5:1 в предишния кръг и изглежда си връщат познатата форма от началото на сезона.

Във френската Лига 1 Бастия – Ница под 2,5 гола на 1,60 в ЕФБЕТ. Орлите все още са в борбата за титлата, но отбелязването на голове е основният им проблем в последните няколко срещи.Тимът има доста контузии, а и Балотели е наказан, но все пак само 3 гола в 4 двубоя е слабо постижение.

В 7 от общо 9 визити под 2,5 гола бе печеливша опция. Бастия също е тим, който не може да се похвали с реализаторските си способности и в само 3 от 11-те домакинства се стигна до над 2,5 гола. Във френската Лига 2 Аячо – Орлеан 1 на 2,15 в ЕФБЕТ и Страсбург – Тур над 2,5 гола на 2,25 в ЕФБЕТ. С известна доза риск над 3,5 гола на 4,00 в ЕФБЕТ.

Преминаваме към испанската Примера и Лас Палмас – Ла Коруня гол/гол на 1,75 в ЕФБЕТ. Депортиво подобри формата си и няма поражение в 6 мача. 4 от тях завършиха наравно, но за отбор от дъното на таблицата серията е доста забележителна.

Ла Коруня все още има проблеми в отбрана, а при визитите си допуска по 2 гола средно на мач. Това няма как да не окаже влияние срещу отбор, който практикува атакуващ футбол в лицето на Лас Палмас. В 6 от последните 8 двубоя на Супердепор гол/гол бе печеливша опция. Лас Палмас също допуска попадения във вратата си, като средно на двубой получава по 1,61 попадения.

Тимът от Гран Канария е единственият заедно с Реал Мадрид, който все още не е допуснал поражение на свой терен, така че и знак 1 на 2,25 в ЕФБЕТ е удачен вариант. Но с оглед на колебанията в дефанзивен план и на двата отбора, размяна на попадения изглежда далеч по-сигурна опция. Една чудесна възможност и от Португалия ПасошФерейра – Морейрензе 1 на 2,50 в ЕФБЕТ.

В САЩ сигурно се вълнуват от встъпването в длъжност на Доналд Тръмп, за вашите среднощни емоции ще се погрижи лигата на извънземните НБА. Шарлът – Торонто 1 за 1,80 в ЕФБЕТ, Орландо – Милуоки 1 за 2,10 в ЕФБЕТ и Филаделфия – Сакраменто 1 на 1,90 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията