Годината на клана Бекъм

Дейвид, Виктория и синовете им правят пари и от въздуха

Sportinglife
Sportinglife 09:00 ч., 08 Дек 2016
0
1830

Семейство Бекъм никога не е било обикновено. Да, и те ходят в неделя на забавления или пикник, но често се качват на частния си самолет за това.

Да, Дейвид води децата на мачове, но нерядко го прави от Лондон в Лос Анджелис. В такъв смисъл - Бекъмови не са най-обикновеното семейство на света.

Сериозно казано, Дейвид, Виктория и децата им Ромео, Бруклин, Круз Дейвид и малката Харпър, са глобален бранд. Те нямат проблеми да пробият в който и да е раздел на шоубизнеса, защото имената им продават.

Лицата на родителите отдавна също го правят, а вече и на децата им.

Как мина годината на Бекъмови ли? Ето как.

Само на 11 години Круз Дейвид се появи през октомври в звукозаписното студио на Родни Джъркинс и вече избухна сингълът му If Everyday Was Christmas.

В instagram, където Круз е по-популярен от 90 процента от звездите от Холивуд, по-възрастни от него с 20, 30 или 40 години и с по 50 филма зад гърба си, песента вече се чака да е хит.

Първата му публикация в социалната мрежа получи 1,4 милиона харесвания.

Малкият е звезда, преди да е направил каквото и да е, което светът да види или чуе.

За него се е заел да се грижи импресариото Скутър Браун, който превърна в звезда Джъстин Бийбър. Случайности няма или поне в семейство Бекъм нищо не се оставя на тях. Всички приходи от сингъла ще идат за благотворителност, а не за нов мобилен телефон и плейстейшън на Круз. Решение на баща му.

Ромео Бекъм тренираше с Арсенал в началото на годината, но не бе одобрен в тима им до 15 г. (той е на 14). Сега играе тенис, но едва ли ще се занимава професионално. Първата му оферта за контракт обаче вече е факт и не е от спорта.

Burberry му предложи мъничка роля в последната им модна суета в Ню Йорк, където го придружи човекът, спечелил милиони от съдружието си с фирмата през годините. И набавил в пъти повече за самата марка. Татко му.

Бруклин Бекъм също опита в Арсенал преди 2 години, но явно не футболът ще е силата му. През 2016-а неговите усилия отидоха в развиването на собствения му бранд, а това е неособено трудна задача, когато фамилията ти е Бекъм.

Появи се на корицата на списание Vogue, стана лице на Pull&Bear, подписа договор за 100 000 лири да е реклама на Huawei.

Същевременно голямата му страст е фотографията и първата му книга със собствени фотоси е на пазара.

Харпър е едва на пет и бизнесът още не е маркирал невинното детско личице и душа. Момиченцето засега придружава компанията от четирима мъже (Дейвид и синове) на събития, смее се и ... просто е Бекъм.

Но не бързайте със заключенията, че думите "бранд" и "слава" все още са далеч от малката. Тя вече е записана в Английския национален балет, на което няколко вестника в Лондон посветиха страници.

Дейвид Бекъм започна 2016-а като вторият най-добре платен бивш спортист в света, като през миналата година бе припечелил 45 милиона лири от мода, реклами и т.н. Продължава работата си с UNICEF - напълно благотворителна, като видеото, в което татуировките му "оживяват" за добра кауза, е световен хит.

През март 2017-а се очаква да стартира проектът му за футболен клуб в Маями, който започва с построяването на стадион. Земята вече е купена от Бекъм.

Виктория - която през 1997-а за първи път излезе с Дейвид, тогава позната на света като Пош Спайс, нямаше добра година в музиката с неуспешното (катастрофално може би е по-точна дума) събиране на Spice Girls. Но в бизнеса брандовете и печелят добре.

Търсят я за реклами, но е намалила докрай ангажиментите си заради семейството (думи на Дейвид).

Та 2016-а бе една нормална година за едно (почти) нормално семейство.

Очаквайте повече от Бекъмови и през 2017-а.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията