Попадения на "Сан Паоло"

Цветомир Лазаров с прогнози за уикенда

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 10:00 ч., 02 Дек 2016
0
1411
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров е избрал три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Наполи - Интер над 3.5 за 2.62

Гостите са в подем след назначаването на новия треньор Стефано Пиоли. "Нерадзурите" вкарват и допускат, което генерира средно по 5 гола в последните им три мача. Наполи демонстрира известни колебания в последно време и треньорът Сари се чуди как да преодолее кризата в нападението на тима, но все пак южняците разполагат с доста качествени футболисти.

От другата страна ще бъда Икарди, Кандрева и Перишич, така че един голов спектакъл за началото на кръга няма да е изненада. По-предпазливите могат да опитат на линия над 3.0, която се оценява на коефициент около 2.00 и при точно 3 гола връща обратно залога.

Спартак Москва - Рубин Казан 1 на 1.80

Тук е просто задължително да се потърси победа на спартаковци след унижението, което претърпяха при гостуването на Криля Советов - 0:4. След 6 поредни победи, беше напълно нормално московчани най-после да се подхлъзнат, но очаквам светкавично изправяне.

Рубин е колеблив гост и трудно ще се пребори за точка. Коефициентът трябва да се атакува по-рано, тъй като вероятно ще се срине. Още е топъл-топъл заради тежкото 0:4 в Самара.

Манчестър Сити - Челси над 2.5 на 1.75

Маурисио Почетино отчасти разкри Антонио Конте в тактическата битка между двамата в миналия кръг. Тогнъм най-после успя да превземе вратата на "сините" в лондонското дерби и очаквам линията от 2.5 гола да бъде премината лесно и на "Етихад".

Единствено срещу Борнемут "гражданите" не допуснаха гол във вратата си у дома в Премиършип, но пък тогава резултатът беше 4:0. След трите поредни "хикса" у дома Сити ще натиска за победата, което предразполага отворен двубой, а с качеството на двата отбора 3 гола изглеждат като детска игра.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията