В търсене на първи победи в Англия

Цветомир Лазаров с няколко прогнози за уикенда

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 08:30 ч., 26 Авг 2016
0
1248
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров прогнозира изхода на няколко мача през уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Комбо "първа победа" от Англия:

Уотфорд - Арсенал 2 за 1.75

Лестър - Суонси 1 за 1.7

Саутхемптън - Съндърланд 1 за 1.60

Общ коефициент: 4.9

Три мача от едно първенство, по едно и също време... Опасно като комбинация, но доста примамливо за умножаване на залога почти по 5. И трите отбора, на които залагам, ще търсят отново първата си победа в шампионата и имат добри изгледи да я постигнат. Ще започна с Арсенал, където Венгер е раздиран от критики и от свои, и от чужди. Не е нещо ново да е притиснат до стената, но не и на толкова ранен етап от първенството.

Очаква се французинът да може да разчита на доста от основните си играчи, които пропуснаха старта на шампионата, което няма как да не е положителен импулс. Освен това - миналата година "артилеристите" записаха две победи над Уотфорд за шампионата с обща голова разлика 7:0. Това е най-твърдият знак в Премиършип за уикенда.

Шампионът Лестър също е със загуба и "хикс" в първите два кръга, а сега се изправя срещу Суонси. По абсолютно идентичен начин на Арсенал срещу Уотфорд, "лисиците" удариха уелския тим с 3:0 като гост, след което го разгромиха с 4:0 у дома. Лестър няма да се бори за титлата и през тази кампания, но тук трите точки са обезателни.

По стара тотаджийска традиция, най-трудният мач в комбинацията е с най-нисък коефициент. Съндърланд ще пропътува дългия път от североизтока да южния бряг, а на "Сейнт Мерис" също ще са настръхнали за първа победа. Тук доводът ми е, че тимът на Мойс просто е слаб, въпреки че създаде главоболия на Манчестър Сити в първия кръг. А и да не забравяме онова 8:0 за "светците" срещу "черните котки" преди по-малко от две години.

Другите ми две предложения не се нуждаят от много анализи и отново предлагам да се играят заедно:

Леганес - Атлетико Мадрид 2 за 1.60

Лацио - Ювентус 2 за 1.80

Общ коефициент: 2.89

Все едно времето е било спряло за малко и всичко в Испания си продължава постарому. Атлетико направи и невъзможното, за да не победи Алавес в първия кръг у дома - вкара в 93-та и допусна изравняване в 95-та. Чоло обаче ще стегне редиците за визитата на новака и едва ли ще има драма.

За италианския мач какво да кажем? Лацио едва започна сезона след безброй премеждия през лятото. За малко "орлите" да изпуснат преднина от 3:0 като гост на непретенциозния Аталанта в първия кръг. Юве е без Погба, но все така мощен. По принцип торинци минават като на шега през Лацио, който няма успех над "старата госпожа" за първенство от... 13 години!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията