Да си легнеш в леглото на Кристиано

В петък мегазвездата откри хотела си в родния Фуншал на остров Мадейра

Sportinglife
Sportinglife 09:10 ч., 23 Юли 2016
0
2706

Петък вечер бе напоена традиционно с аромата на купона в Мадейра.

Но и с фойерверки, защото най-любимото момче на острова се завърна у дома, а и се откри първият от това, което след време ще е верига хотели с марката CR7.

Кристиано беше там със сина си, както и с агента Жорже Мендеш. Снима се във всички стаи, позира във фитнеса, изпи един безалкохолен коктейл на терасата откъм яхтеното пристанище.

Хотелът е футуристичен и модерен, прилича малко на музей отвън, но си има и собствен музей - на Кристиано с негови фланелки и футболни реликви.

Бизнесът е в съучастие с веригата Pestana, много популярна в Португалия, Испания, Куба и Южна Америка.

До края на годината ще бъде отворен и вторият хотел с марка CR7, но в Лисабон. Следват Мадрид и Ню Йорк, преди лятото на 2017-а. Дизайнът и интериорът са одобрявани лично от португалския ас, който се е запалил адски много по идеята за инвестицията, дошла от... Мендеш, разбира се.

Хотелът във Фуншал, Мадейра - родния град на Кристиано, има 48 стаи, като нито една от тях не струва под 200 евро на нощувка. Нищо особено за острова, мястото е удобно и практично, но в никакъв случай не луксозно.

Резервациите са гарантирали пълни места до октомври още преди откриването.

Има и два апартамента Cristiano Ronaldo, където звездата е настоял да бъдат наредени спалня и легло, точно като неговите в дома му в Мадрид. Тяхната цена е 600 евро на нощ, но пък не си ли струва? Лягаш си в легло като на Кристиано! Дори в банята до огледалото те гледа постер на Роналдо с тъмни очила и усмивката му на покер играч.

С две думи - в следващите години хотелите, които се планира да са общо 10, ще бъдат хитови по света, бъдете сигурни. Кристиано не се отказва никога по средата, а начинанията му обикновено са успешни. Марката CR7 е вероятно третата най-популярна в спорта по света след Nike Jordan и Nike Lebron.

Но в Европа няма спор кой е номер едно като лице, а с това е гарантирано, че бизнесът му ще е златна мина.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията