Веселин Минев "Тупан техно"

Днес скача на Улисес, утре ще бъде изгонен срещу ЦСКА

Стефан Иванов
Стефан Иванов 16:20 ч., 04 Фер 2015
0
1376
Lap.bg

Слави още беше с нелепата опашка, Камен приличаше на балетист, времената бяха мътни, а двамата пееха "Тупан техно". Заснеха видео, в което поломиха зазка - единият с бухалка, другият с манивела.

Всичко беше някак си съвременно неандерталско - сюжетът, героите, текстът на песента. Но както споменахме вече, времената бяха такива. Властваха мутри, които силово присвояваха каквото си харесат, докато в един момент не се оказа, че всичко е тяхно.

Дори футболните клубове се управляваха от групировки, а не само в Югозападната Бундеслига босовете наказваха и свои, и чужди, с бой и високопланински "лагери".

Двайсетина години по-късно Левски върна спомена за джигитските години с яко "Тупан техно" в Турция.

Както се казва, "сините" премериха сили с арменския Улисес. Буквално.

Съвременният неандерталец Веселин Минев посегна на съперников футболист, след което стана страшно. Набит бабаит с респектираща брада от щаба на Улисес се покатери на конче на Владо Гаджев, повали го, а националът бе наритан доволно от настървените арменци.
Гонзо уж се опита да разтървава, но и на него му скочиха. От устата му се лееха звучни пловдивски, а скоро се наложи и него да го удържат да не налети на съперниците.

След 5-6 минути кютек всичко се размина, а след премерването на силите, футболната контрола бе прекратена.

Ще каже човек, че утре Левски ще играе с Барса, та може да си позволи лукса да отсвири Улисес. Какви са тези арменци, че даже и на бой отвръщат?

Но "сините" видяха проблема в собствения си двор и го назоваха поименно - Веселин Минев. През годините бранителят доказа, че притежава футболни качества, но винаги е бил бомба със закъснител.

Безумно нарушение, спречкване със съперников футболист или със съдията - все патенти на ветерана от Пазарджик, който и на почти 35 години си остава със същия акъл, на който е бил... като малък.

Затова Левски не се нуждае от такива като него. Днес е срещу Улисес в контрола, утре ще в дербито срещу ЦСКА, в което се показват червени картони и се свирят дузпи.

Времената на "Тупан техно" отминаха, въпреки че Веско още не го е разбрал. Поне да разбере защо ръководството на Левски не го пусна за контролата с Румъния.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията