Битка с картони на класиката в Монтевидео

Динко Гоцев с прогноза за Южна Америка

Динко Гоцев
Динко Гоцев 13:10 ч., 31 Авг 2017
0
698

Динко Гоцев с две предложения за световните квалификации.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Уругвай - Аржентина над 6,5 картона за 1,87

Битка с колосални размери и традиция, водеща началото си преди век. Но оставяме настрана историята и взаимната непоносимост на двете футболни величия. Аржентина трябва да победи, защото е пети в класирането и е в зона "плейоф". Уругвай трябва да победи, защото ако загуби, отива под чертата. Предпоставки за безпощаден бой.

Последният им сблъсък завърши 1:0 за аржентинците преди точно година, и бе оцветен в 8 жълти и един червен картон на Пауло Дибала. Притесненията тук ще са до първото предупреждение. След него мачът ще влезе в очакваното си русло, типично за сблъсъците на тези непримирими врагове.

Люксембург - Беларус 1Х за 2,40

Изненада ли? Едва ли... Беларус победи само веднъж от четири гостувания в Люксембург за кратката си футболна история на самостоятелен отбор. У дома е допускал и загуба от херцогството. А в първия им мач от тази група на световните квалификации (в която между другото е и България), двата тима завършиха 1:1 в Борисов.

Гостите са фаворит на букмейкърите, но е изкушаващо да потърсим опцията да покажат отново характера си на типично домакински отбор.  

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията