Не отписвайте Мексико

Динко Гоцев с две прогнози

Динко Гоцев
Динко Гоцев 07:20 ч., 29 Юни 2017
0
694

Динко Гоцев с две прогнози за четвъртък.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Германия - Мексико Х2 за 1,78

Германия може и да се класира за финала на Конфедерациите, но е твърде вероятно това да не стане в 90-те минути. Насреща е отбор с повече опит и дух - мексиканците никога не са били за подценяване.

В този турнир се чувстват и отлично като традиции, печелили са го. Имат и класа, която никак не е ниска, претеглена до тази на един съвсем не най-стойностен германски Бундестим, който обаче... си е Бундестим и е в Русия само за трофея.

И все пак - Германия да не спечели в 90-те минути е залог, който си заслужава.

Левски - Сутиеска под 2,5 гола за 1,75

Времето ще е ужасно топло дори след 20 ч днес в София. Напрежението върху Левски - голямо. Старт на сезона, първи мач след едва десетина тренировки с новите попълнения, само с две контроли... И при задължителното условие, че черногорците трябва да бъдат елиминирани. Може да се каже, че не е идеалната среда да покажеш добър футбол.

Сутиеска - ясно. Идва, за да измъкне добър резултат, ако може да е в битка с малко положения и голове. Ако играта тръгне в това русло и Левски се замъчи пред гола, като нищо можем да видим 0:0 или 1:0.

Само един от последните 6 домакински мача на "сините" в Европа е минал линията от 2,5 гола (2:1 срещу Търнава през 2011-а). А шестте общо са донесли 7 попадения.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията