Право в целта с Жаклин Михайлов: Правата на щастието отвежда на Изток

Прогнозите за сряда, 1 февруари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:45 ч., 01 Фер 2017
0
3296
GETTY IMAGES

Серията от добри дни продължава.

Вчера позитивен плюс 516 РОЙ като две трети от него състави белгийския удар. За тази година и нещо имах и добри моменти, и резили, но добрата комуникация с локалнитетипстъри се оказа най-голямото достижение. Абсолютно се потвърди твърдението ми, че няма нищо по-ценно от информацията от извора.

Няма как от България да знаем повече за Белгия. И ето, че се получи доказателство.

Но не от всяко дърво става свирка. Номерът е в отсяването и добрия прочит. Защото както е казано, футболът е проста игра за умни хора. Повечето, които го гледат не са от категорията на футболно умните. И не им трябва, защото това е само едно удоволствие.

Разбирането остава за разбирачите!

Полуфинал за купата на Африка. Моят фаворит за титлата Египет среща Буркина Фасо. Напред ще продължи Египет, в това съм убеден напълно, но не съм толкова убеден, че фараоните ще се справят в редовното време.

В четирите мача дотук те вкараха 3 гола и не получиха нито един. Никак не изключвам въобще да не допуснат гол на целия шампионат. А вратар им е 45 годишен ветеран!? Но чудесата на света нямат край. Никой не е открил магията на построяването на пирамидите!?

Така и може и да не се открие магия за вкарване на гол на Египет.

Египет да не допусне гол на 2,10 в ЕФБЕТ е един от фаворитите ми за деня. Всъщност точната опция е Буркина Фасо под 0,5 гола в мача. Това е така да се каже безрисковия вариант – 3,00 в ЕФБЕТ за победа на Египет на нула е също добре обмислено предложение. По-нагоре вече започват вариантите – точен 0-1 за 5,25 в ЕФБЕТ. Три от досегашните мачове на Египет приключиха с този резултат. Ако искате нещо непоклатимо за залог на големи пари, това е под 2,5 гола на 1,40.

Вечерта може да ни достави голямо удоволствие, защото на сцената отново е любимия Юпен.

Веднъж дадоха засечка и следващия път се поправиха. Когато това идва на 2,60, няма как да им се сърдим. Мач за купата на Белгия срещу Варегем. Тръгват от 0-1 в първия двубой. Оставам верен на досегашната практика – над 2,5 гола на 1,75 в ЕФБЕТ.

Поправям се веднага, играта е на над 3,5 за 2,80 в ЕФБЕТ, но за сигурност свалям едно ниво надолу. Изборът обаче е ваш, има и линията от 3,0 на 2,10 с връщане на залога при точно 3 гола. Има и 99,99 процента за гол/гол на 1,65 в ЕФБЕТ.

За разлика от Юпен,Фиорентина не заслужава никакво доверие. Но както дадох вот за Шалке в петък и после роних кървави сълзи, така ще го направя и за „Ла виола“. На юнашко доверие днес Пескара – Фиорентина 2 на 1,85 в ЕФБЕТ. Пескара нямат победа у дома, изпадането им е вече подпечатано.

В Италия това означава, че отборът ще удвои актива си докрая на сезона. Сега имат 9, накрая ще завършат с 20 точки. В оставащите 17 мача 4-5 от техните бъдещи съперници ще изядат брадвата, но надявам се днес да няма такъв инцидент.

Его го и мачът за деня. Супер сюрприз. Сигурният ми знак е от Саудитска Арабия. 1 на Фатех – Ал Раед. Да напомня, че съм изкарал висше образование по саудитски футбол при професор Херо Димитров. Фатех са клуб златна среда, Ал Раед са типичен асансьор. Фатех са последни, но ще се напънат докрая на първенството да сменят 14-ото място с десетото.

Три точки днес доста ще улеснят задачата. Ал Раед са без точка досега като гости в първенството. Това е достатъчно да сметна 2,25 за 1 в ЕФБЕТ за добър подарък.

Още една моя си лудост. Купа на Кипър, осминафинал между Докса и Анагениси. Има и мач реванш. Два много умрели отбори, които в изиграните 2 мача за първенство си вкараха сумарно 1 гол. Докса държи един от негативните рекорди в света – 9 вкарани гола в 21 мача ,средно 0,42 на мач. А те са по-силния отбор в двойката като класиране. Затова за мен под 2,5 за 1,75 в ЕФБЕТ е един от фаворитите за деня.

Съзнавам, че дотук бе скучно, защото днес има мачове от Англия и Испания. Които ще са зрелищата тази нощ.

Вчера нещата тръгнаха интересно в междинния кръг. Нито един от участниците в първата шестица не спечели 3 точки. Днес се пускат двата манчестърски гранда. За Юнайтед нямам съмнения, че ще спечелят срещу Хъл Сити. Изборът ми за игра е Юнайтед да вкара и в две полувремена. Това е 1,75 в ЕФБЕТ, но има и още по-силен вариант – Юнайтед да спечели и двете полувремена вече за 2,20 в ЕФБЕТ. Другите два мача ги пропускам.

Заради хубавите моменти досега, отново доверие към Лийдс. Днес Блекбърн – Лийдс 2 на 2,35 в ЕФБЕТ.

В Испания Атлетико Мадрид – Барселона, мач на мачовете. Това, което бих потърсил е много картони. Над 5,5 минимално количество, с огромно предимство на втората част. За крайния резултат имам съмнения, но повече бие в посока на Барса заради традицията.

Макар, че от друга страна, Барса гони и титлата в Примера, и Шампионска лига, а най-реалистично е Атлетико да спечели Копа дел Рей. Заради Диего Симеоне, който е велик, е редно точно това да се случи. Моя личен кеф е днес Атлетико да бие и после да отстрани Барса, много рядко играя и по сантиментални подбуди.

Но какво има да се губи!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията