Право в целта с Жаклин Михайлов: Напред към историята с Григор

Прогнозите за вторник, 24 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:35 ч., 24 Яну 2017
1
1682
GETTY IMAGES

Предпоследно удоволствие с груповата фаза за Купата на Африка. Не знам кой какви претенции може да има, но статистиката за качеството на залозите показва категорично, че се справих отлично.

Надявам се и на добър финиш в тази фаза. Отделям голямо внимание, защото при елиминациите отсега е ясно, че ще има само ъндъри и няколко 0-0. А финалът ще е чудо ако не влезе в продължение.

Днес приключват мачовете в група Ц, където не мога да не съм доволен от прогнозата за ДР Конго. За да отпаднат от турнира днес трябва да бъдат победени с 2 гола разлика от Того.

Подобен развой ще е супер изненада. С оглед на факта, че Того бяха разкрити от Мароко, не ми се вижда възможна изненада. Того – ДР Конго 2 на 2,00 в ЕФБЕТ. Мароко – Кот д Ивоар е труден за прогноза. Ясно е, едно фаворитите в турнира са да стената.

Подмладеният отбор не се справя никак добре а големият проблем, е че му липсва увереност. В Африка ако нямаш самочувствие на победител си загубен. Това, което Дрогба и Туре даваха на тима в трудни моменти. Иначе Кот д Ивоар владее инициативата, но това не е достатъчно за победа.

Така след прелюдията едно е напълно сигурно, слоновете няма да загубят- Х2 на 1,30 в ЕФБЕТ. Както винаги в такива случаи 2 ДНБ на 1,60. Един предварителен залог от днес за утре. Гана – Алжир Х на 2,00, ако се забавите може да падне и на 1,50.

Отново сме в беден ден откъм големи мачове. За разлика от вчера, когато напипах златната жила, сега ще съм далеч по обран в прогнозите.

Виждам един голям знак за деня. Ама много голям, Галатасарай – Ерчинсанспор над 2,5 гола и двата тима да вкарат за 3,50 в ЕФБЕТ.

Всичко останало в този мач е под въпрос. Защо само толкова сигурен, че гостите ще вкарат попадение- Чим Бом допусна гол във всеки свой мач в групата. Да се прибави и обстоятелството, че го прави в 13 от 15 случая. Такава е статистиката от последните им 15 мача.

Две единици в Белгия. Генк –Кортрайк 1 на 1,44 в ЕФБЕТ и Варегем –Мускрон 1 на 1,53. Наближава края на редовния сезон и волностите ще намалеят, защото местата са само 6. Генк трябва бързо да натрупа точки за да не остане под чертата, трите днес са задължителни.

Варегем играе с последния, а с три точки днес може да се изравни на върха с Брюж. Дори ми се струва, че това 1,53 е някак завишено. Естествено може да се изиграят и на акумулация.

Ето признавам си – пропускам Бордо – ПСЖ и Наполи- Фиорентина. Като не си сигурен, по-добре си трай! Но Алавес – Алкаркон може да бъде рискуван за 1 на 1,90 в ЕФБЕТ. Веднага казвам аргумента, гостите пристигат с резервите.

Треньорът им е отписал купата, а в Сегунда им предстоят доста битки за оцеляване. Алавес има два гола преднина от първия мач, но все пак играе пред своя публика и е нормално да търси победата. 

Само за пълнеж. Две изненади в Англия. Без единица на Брайтън – Кардиф заради статистиката между двата отбора. 2,10 за Х2. И същото на Шефилд Юн. – Флийтуд за 2,40 в ЕФБЕТ.

Дойде и големият миг. Григор срещу Гофен, всички смятат, че това ще е много труден мач за българина. 1,60 за Григор срещу 2,53 за Гофен. Моята прогноза е Гофен да не спечели сет за 3,30 в ЕФБЕТ.

Забележете 3-0 за Григор е 3,05. Тези неща трябва винаги да се гледат.

1 коментара

1 Krasimir Kirov 24.01.2017 20:50:08
0 0

Резерви на Алкоркон да ама НЕ Алавест не са пипнали топката

Твоят коментар:

Close Обратно към статията