Право в целта с Жаклин Михайлов: Всичко в сянката на Ракетата

Прогнозите за неделя, 22 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:40 ч., 22 Яну 2017
0
1281

Изненадващо начало – първата прогноза днес е за двубоя между Рони О` Съливън и Джо Пери – финал на Мастерс в Лондон.

Това е централното събитие за деня, защото когато играе на финал Амадеус, нищо друго не може да го конкурира. Какво още може да се прибави към магията на Ракетата в този ден?

Предвид, че на Джо Пери му казват Джентълмена, очаквам един очарователен сблъсък с много взаимно уважение. Рони ще спечели а за да бъде запазено достойнството на Пери ще има поне 16 фрейма – прогноза над 15,5 за 1,90 в ЕФБЕТ.

Към по банални и не толкова възвишени неща. Футболни първенства, в Англия два прекалено ясни мача. Смисленото е да се опита игра с първи гол в мача за аутсайдера. 4,55 на Бърнли и 4,85 на Хъл С. Купа на Африка, отново се върнах, както казва Арнолд. Вече сме при последните, решителни мачове.

В група А нещата са максимално завързани. Длъжен съм да си стоя на предварителните позиции, макар че Габон силно ги разклати. И въпреки недоверието Камерун –Габон 2 на 2,70 в ЕФБЕТ и задължителен ъндър на 1,55 в ЕФБЕТ. Другият мач е максимално труден, независимо от фаворизирането на Буркина Фасо.

Да се има силно предвид факта, че те измъкнаха равенства на Габон и Камерун от позицията на изявен аутсайдер. Днес са фаворити. Не случайно ъндърът е повдигнат до космическите за турнира 1,72 в ЕФБЕТ. В тази игра има и усещане – гол/гол на 1,85 в ЕФБЕТ, а като е гол/гол то ще е 1-1.

В Испания забелязвам нещо много интересно. Атлетик – Атлетико 2 на 2,22 в ЕФБЕТ, забележете четири двойки. Доколкото знам няма някакво специално значение в нумерологията на четирите двойки, но пък може да има значение за залаганията.

Извън ирационалното, всичко сочи в посока на гостите. А нали знаете – в Испания никой не казва Атлетико, а Атлетик Мадрид! Очаквам изненада на Реал Сосиедад – Селта и то в крайния вариант 2 на 4,85 в ЕФБЕТ.

В Италия повишено внимание към уж сигурната единица на Аталанта срещу Сампдория. Много подходящ мач за изненада – 2 на 5,80 в ЕФБЕТ. Домакините обичат да хвърлят тежки бомби в Бергамо. На вечерния мач мисля, че Рома ще си отбие на Каляри и ще има много голове – над 3,5 за 1,75 в ЕФБЕТ.

Във Франция голямото дерби на френския футбол между Лион и Марсилия. Някои смятат тази единица за най-сигурната днес. 1,70 в ЕФБЕТ е добра опция, но моята лична прогноза е гол/гол на 1,66. Като казах гол/гол, всяка неделна вечер трябва да се играе колонка от три пъти гол/гол. В сегашния случай – Лион – Марсилия на 1,66, Рома – Каляри на 1,66 и Ейбар – Барселона на 1,80.

Въвеждам начален Мартиндейл, първа стъпка. Ако не успеем, повтаряме с двоен или троен залог следващата неделя.

Утре сутринта, бъдещият шампион в Мелбърн Григор Димитров срещу Истомин. Победата на Гришо е само 1,14 в ЕФБЕТ. Нещо по-велико първи сет за Истомин, крайна победа Димитров на 5,00 в ЕФБЕТ.

При жените виждам една прекрасна колонка от победи на Сирина, Плишкова и Конта за общ коефициент 1,80 в ЕФБЕТ. Много интересна е единицата на Брейди –Лучич –Барони за 2,45 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията